Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv | Premier League

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv | Premier League

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv kijken? Op zondag 13 augustus 2023 om 17:30 uur spelen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea F.C. – Liverpool F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 40,341 toeschouwers in het Stamford Bridge nemen Chelsea F.C. (Londen) en Liverpool F.C. (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
 • Wie: Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv.
 • Wanneer: zondag 13 augustus 2023.
 • Tijd: 17:30 uur.
 • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea F.C..
 • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
Chelsea F.C. - Liverpool F.C. op tv

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv

Wil je Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Londen en Liverpool F.C. uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op TV
 • 17:10 uur, Voorbeschouwing
 • 17:30 uur : Chelsea F.C. – Liverpool F.C. LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Chelsea F.C.-Liverpool F.C. op tv

Alles over de Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C.:
 • Chelsea F.C. staat op dit moment op plaats 7e in de Premier League.
 • Liverpool F.C. staat op dit moment op plaats 11e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: “Stamford Bridge” (40,341 toeschouwers).
 • Competitie: Premier League, Engeland
 • De aftrap is om 17:30 uur.

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op Viaplay

De Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea F.C.-Liverpool F.C. bij Viaplay:
 • 17:10 uur, voorbeschouwing.
 • 17:30 uur, Chelsea F.C. -Liverpool F.C. LIVE
 • 19:35 uur, nabeschouwing
Voetbal bij Viaplay: De Premier League is ook dit seizoen nog te zien op Viaplay. Op Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de hoogste Engelse competitie live op tv. Bovendien zijn er uitgebreide voor- en nabeschouwingen te zien. Ook is er veel ruimte voor analyses van de duels. Daarnaast kun je kijken naar samenvattingen van de wedstrijden. Je kunt Viaplay kijken bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile en bij Viaplay zelf. Ook bij de andere providers is het mogelijk om de wedstrijden live te kijken.

Premier League op tv

De match tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn ieder seizoen weer zoveel clubs die kans maken op het landskampioenschap dat het ieder jaar enorm spannend is. Ook dit seizoen belooft weer extreem spannend te worden. Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Tottenham Hotspur en ga zo maar door. Allemaal spelen ze in de Engelse Premier League. Het is één van de mooiste competities om live op tv te volgen.

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea F.C.-Liverpool F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kijk je op Viaplay.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Chelsea F.C. – Liverpool F.C. bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kijken

Wil je gratis naar Chelsea F.C. tegen Liverpool F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea F.C.-Liverpool F.C. gratis te bekijken.

Livestream Chelsea F.C. – Liverpool F.C. (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kijken

De samenvatting van Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea F.C.-Liverpool F.C.:
Wanneer is Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv?

De Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. wordt gespeeld op zondag 13 augustus 2023.

Hoe laat is Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Chelsea F.C. – Liverpool F.C. live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Chelsea F.C. (Londen) en Liverpool F.C. (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Chelsea F.C. – Liverpool F.C. uitgezonden?

De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Liverpool F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

Op welke zender kan ik Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kijken?

Je kijkt Chelsea F.C. – Liverpool F.C. op Viaplay.

Kan ik gratis naar Chelsea F.C. en Liverpool F.C. op tv kijken?

Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea F.C. – Liverpool F.C. kunt kijken.

Kan ik Chelsea F.C. – Liverpool F.C. ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Chelsea F.C. -Liverpool F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *