Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea F.C. – Fulham

Chelsea F.C. – Fulham

  Chelsea F.C. – Fulham op tv kijken? Op vrijdag 3 februari 2023 om 21:00 uur spelen Chelsea F.C. en Fulham tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea F.C. – Fulham live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 41,837 toeschouwers in het Stamford Bridge nemen Chelsea F.C. (Londen) en Fulham (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Chelsea F.C. – Fulham op tv.
  • Wanneer: vrijdag 3 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea F.C..
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Chelsea F.C. - Fulham op tv

  Chelsea F.C. – Fulham op tv

  Wil je Chelsea F.C. – Fulham op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Londen en Fulham uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Chelsea F.C. – Fulham op TV
  • 20:50 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Chelsea F.C. – Fulham LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea F.C.-Fulham op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham:

  • Chelsea F.C. staat op dit moment op plaats tiende in de Premier League.
  • Fulham staat op dit moment op plaats zevende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: “Stamford Bridge” (41,837 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Chelsea – Fulham wordt ook wel de West-Londen derby genoemd. Beide clubs komen oorspronkelijk uit West Londen. Dit maakt de wedstrijd extra beladen. Hoewel het een echte derby is, is de wedstrijd niet heel vaak gespeeld. Dit komt doordat beide clubs niet vaak bij elkaar in de divisie zaten. De stadions van beide clubs liggen maar 2,2 km bij elkaar vandaan. Doordat de stadions van Chelsea en Fulham zo dicht bij elkaar liggen, is de wedstrijd natuurlijk extra beladen. Het belooft dan ook een hele mooie wedstrijd te worden in de Premier League tussen Chelsea en Fulham. Wij gaan in ieder geval zitten voor Chelsea-Fulham op tv.

  Chelsea F.C. – Fulham op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Chelsea F.C.-Fulham bij Viaplay:

  • 20:50 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Chelsea F.C. -Fulham LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De Premier League kijk je natuurlijk bij Viaplay. De zender heeft de uitzendrechten voor de Engelse competitie gekocht en daardoor kijk je nu alle wedstrijden live op Viaplay. Je kunt Viaplay bij KPN of Ziggo kijken, maar natuurlijk ook bij alle andere providers. Bovendien kun je een abonnement nemen bij Viaplay zelf. Dan kun je online naar alle voetbalwedstrijden in de Premier League kijken. Je kijkt de wedstrijd dan bij Viaplay op je tablet, smartphone of pc.

  Premier League op tv

  De match tussen Chelsea F.C. en Fulham is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel gezien als de beste voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn eigenlijk geen kleine clubs in Engeland. Daardoor is iedere wedstrijd de moeite waard om op tv te volgen. Bovendien spelen veel van de beste spelers ter wereld in de Premier League. Dit maakt de hoogste Engelse voetbalcompetitie natuurlijk zeer de moeite waard om helemaal live op tv te volgen.

  Chelsea F.C. – Fulham bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea F.C.-Fulham op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Chelsea F.C. – Fulham kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Chelsea F.C. – Fulham bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Chelsea F.C. – Fulham kijken

  Wil je gratis naar Chelsea F.C. tegen Fulham kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea F.C.-Fulham gratis te bekijken.

  Livestream Chelsea F.C. – Fulham (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea F.C. – Fulham kijken

  De samenvatting van Chelsea F.C. – Fulham kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea F.C.-Fulham:

  Wanneer is Chelsea F.C. – Fulham op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham wordt gespeeld op vrijdag 3 februari 2023.

  Hoe laat is Chelsea F.C. – Fulham op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea F.C. – Fulham live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Chelsea F.C. (Londen) en Fulham (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea F.C. – Fulham uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en Fulham wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Chelsea F.C. – Fulham kijken?

  Je kijkt Chelsea F.C. – Fulham op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Chelsea F.C. en Fulham op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea F.C. – Fulham kunt kijken.

  Kan ik Chelsea F.C. – Fulham ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea F.C. -Fulham zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *