Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea F.C. – AC Milan op tv | Champions League

Chelsea F.C. – AC Milan op tv | Champions League

  Chelsea F.C. – AC Milan op tv kijken? Op woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Chelsea F.C. en AC Milan tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea F.C. (Engeland) – AC Milan (Italië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 41,837 toeschouwers. In het Stamford Bridge nemen Chelsea F.C. (Engeland, Londen) en AC Milan (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Chelsea F.C. – AC Milan op tv.
  • Wanneer: woensdag 5 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea F.C..
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Chelsea F.C. - AC Milan op tv

  Chelsea F.C. – AC Milan op tv

  Wil je Chelsea F.C. – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Engeland en AC Milan uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Chelsea F.C. – AC Milan op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Chelsea F.C. – AC Milan
  • 21:00 uur : Chelsea F.C. – AC Milan LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Chelsea F.C. – AC Milan

  Over Chelsea F.C.-AC Milan op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan:
  • Chelsea F.C. staat op dit momentvijfde in de Premier League.
  • AC Milan staat op dit moment vijde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea F.C.: “Stamford Bridge” (41,837 toeschouwers).
  • De thuisclub is Chelsea F.C. uit Engeland. Chelsea F.C. komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • De uitclub is AC Milan uit Italië. Chelsea F.C. komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Chelsea-AC Milan is één van de topwedstrijden van deze Champions League speelronde. Beide clubs behoren tot de grootste teams van Europa. Er zal dan ook veel aandacht zijn voor deze poulewedstrijd in de Champions League. Chelsea heeft natuurlijk wel het thuisvoordeel, maar AC Milan heeft Zlatan Ibrahimovic.

  Chelsea F.C. – AC Milan op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea F.C.-AC Milan bij RTL 7:
  • woensdag 5 oktober 2022
  • 21:00 uur, Chelsea F.C. -AC Milan (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: Op RTL 7 kijk je de UEFA Champions League live. RTL 7 kiest een CL wedstrijd uit die ze die avond uitzenden. Natuurlijk gaan de Nederlandse clubs voor. Als er geen Nederlandse clubs spelen kiest RTL 7 vaak voor de topwedstrijd in de Champions League van die dag. De wedstrijd is ook te zien op Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Chelsea F.C. en AC Milan is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Chelsea F.C. – AC Milan bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea F.C.-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea F.C. – AC Milan kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Chelsea F.C. – AC Milan bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Chelsea F.C. – AC Milan kijken

  Wil je gratis naar Chelsea F.C. tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea F.C.-AC Milan gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Chelsea F.C. – AC Milan (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea F.C. – AC Milan kijken

  De samenvatting van Chelsea F.C. – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Chelsea F.C. – AC Milan op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. – AC Milan? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Chelsea F.C. – AC Milan op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Chelsea F.C. vs AC Milan zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea F.C.-AC Milan:
  Wanneer is Chelsea F.C. – AC Milan op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan wordt gespeeld op woensdag 5 oktober 2022.

  Hoe laat is Chelsea F.C. – AC Milan op tv?

  De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea F.C. – AC Milan live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Chelsea F.C. uit Londen, Engeland en AC Milan (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea F.C. – AC Milan uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea F.C. en AC Milan wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Chelsea F.C. – AC Milan kijken?

  Je kijkt Chelsea F.C. – AC Milan op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Chelsea F.C. en AC Milan op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea F.C. – AC Milan kunt kijken.

  Kan ik Chelsea F.C. – AC Milan ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea F.C. -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *