Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Chelsea – Crystal Palace op tv | zondag 15 januari 2023

Chelsea – Crystal Palace op tv | zondag 15 januari 2023

  Chelsea – Crystal Palace op tv kijken? Op zondag 15 januari 2023 om 15:00 uur spelen Chelsea en Crystal Palace tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: Stamford Bridge. Wil je de wedstrijd Chelsea – Crystal Palace live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 41,837 toeschouwers in het Stamford Bridge nemen Chelsea (Londen) en Crystal Palace (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Chelsea – Crystal Palace op tv.
  • Wanneer: zondag 15 januari 2023.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: Stamford Bridge, het stadion van Chelsea.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Chelsea - Crystal Palace op tv

  Chelsea – Crystal Palace op tv

  Wil je Chelsea – Crystal Palace op tv kijken? De wedstrijd tussen Chelsea uit Londen en Crystal Palace uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Chelsea – Crystal Palace op TV
  • 14:45 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Chelsea – Crystal Palace LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Chelsea-Crystal Palace op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace:
  • Chelsea staat op dit moment op plaats 4 in de Premier League.
  • Crystal Palace staat op dit moment op plaats 13 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Chelsea: “Stamford Bridge” (41,837 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.

  Chelsea – Crystal Palace op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Chelsea-Crystal Palace bij VIAPLAY:
  • 14:45 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Chelsea -Crystal Palace LIVE
  • 16:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Chelsea en Crystal Palace is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Chelsea – Crystal Palace bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Chelsea-Crystal Palace op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Chelsea – Crystal Palace kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Chelsea – Crystal Palace bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Chelsea – Crystal Palace kijken

  Wil je gratis naar Chelsea tegen Crystal Palace kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Chelsea-Crystal Palace gratis te bekijken.

  Livestream Chelsea – Crystal Palace (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Chelsea – Crystal Palace kijken

  De samenvatting van Chelsea – Crystal Palace kijken? Wil je de wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Chelsea-Crystal Palace:
  Wanneer is Chelsea – Crystal Palace op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace wordt gespeeld op zondag 15 januari 2023.

  Hoe laat is Chelsea – Crystal Palace op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Chelsea – Crystal Palace live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Chelsea (Londen) en Crystal Palace (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Chelsea – Crystal Palace uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Chelsea en Crystal Palace wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Chelsea – Crystal Palace kijken?

  Je kijkt Chelsea – Crystal Palace op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Chelsea en Crystal Palace op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Chelsea – Crystal Palace kunt kijken.

  Kan ik Chelsea – Crystal Palace ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Chelsea -Crystal Palace zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *