Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Champions League vrouwen op TV vanavond (30 maart 2022)

Champions League vrouwen op TV vanavond (30 maart 2022)

  Champions League vrouwen op TV vanavond. Vanavond staan er weer twee wedstrijden in de DAZN Champions League voor vrouwen op het programma. Het zijn de returns in de Champions League. In de UEFA Champions League voor vrouwen komen de beste vrouwenteams van Europa in actie. Bovendien komen er in de wedstrijden ook een aantal Oranje Leeuwinnen in actie. De twee wedstrijden van vanavond in de Champions League voor vrouwen zijn:

  • Woensdag 30 maart 2022 | FC Barcelona (v) – Real Madrid (v) | 18:45 uur
  • Woensdag 30 maart 2022 | Paris Saint Germain (v) – Bayern München (v) | 20:45 uur
  Champions League vrouwen op TV

  Voetbal vanavond: Champions League voor Vrouwen

  Er komen vanavond twee Nederlandse speelsters in actie. Bij Bayern München komt Lineth Beerensteyn in actie. Bij FC Barcelona speelt Lieke Martens. Ondanks dat alle Nederlandse vrouwenteams uitgeschakeld zijn in de DAZN Champions League, kunnen we dus toch nog genieten van Nederlandse speelsters. Dit is een goede zaak, zeker met het oog op het EK 2022 (vrouwen) dat op 6 juli begint.

  Champions League voor vrouwen op TV

  Wil je de wedstrijden in de Champions League voor vrouwen live op TV kijken? Helaas worden de wedstrijden in de Champions League voor vrouwen niet live op TV uitgezonden. Toch kun je de CL-wedstrijden wel live kijken! Ze worden namelijk op YouTube uitgezonden.

  DatumTijdWedstrijdKijken?
  30 maart 202218:45 uurFC Barcelona (v) – Real Madrid (v)Kijk live
  30 maart 202220:45 uurPSG (v) – Bayern München (v)Kijk live
  Programma Champions League voor vrouwen vandaag

  Nederlanders in de Champions League voor vrouwen

  Vanavond komen er twee Nederlandse speelsters in actie in de Champions League voor vrouwen. Deze spelers kun je vanavond in actie zien:

  1. Lieke Martens (FC Barcelona vrouwen)
   Lieke Martens speelt sinds 2017 bij FC Barcelona. Bovendien heeft ze al 123 interlands voor de Oranje Leeuwinnen gespeeld. Daarnaast was ze al een keer beste speelster van Europa (2017), beste speelster van de wereld (2017) en stond ze in het UEFA elftal van het decennium (2011 – 2020).
  2. Lineth Beerensteyn (Bayern München vrouwen)
   Lineth Beerensteyn speelt bij Bayern München. Ze staat al sinds 2017 onder contract bij Bayern. Ze is geen vaste waarde bij Bayern, maar komt wel vaak als invaller in actie. Bovendien heeft Beerensteyn al 55 wedstrijden voor de Oranje Leeuwinnen gespeeld.

  Vrouwenvoetbal op TV

  Er is steeds meer aandacht voor het vrouwenvoetbal op TV. Zo wordt ieder weekend tenminste één wedstrijd uit de eredivisie voor vrouwen uitgezonden op ESPN. Daar kun je dus terecht voor de eredivisie voor vrouwen.

  Uitzendschema voetbal vandaag

  Wil je altijd op de hoogte zijn van alle voetbalwedstrijden die vandaag op TV te zien zijn? Op onze pagina voetbal vandaag laten we zien op welke zenders er vandaag wedstrijden te zien zijn. Je vindt daar onder andere wedstrijden die te zien zijn op:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *