Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Champions League vanavond: Ajax – Benfica live op TV

Champions League vanavond: Ajax – Benfica live op TV

  Champions League vanavond: Ajax – Benfica live kijken? Er is weer volop voetbal vanavond op TV. Vanavond staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma in de UEFA Champions League. Niet alleen voor Ajax, maar ook voor het Nederlands voetbal in het algemeen. Nederland staat namelijk één plaats onder Portugal op de UEFA coëfficiënten lijst. De wedstrijd Ajax-Benfica is dus een zeer belangrijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Alles over Ajax – Benfica vandaag:

  • Uitslag eerste wedstrijd Ajax – Benfica: 2-2
  • Ajax-Benfica op TV: Ziggo Sport Voetbal en RTL 7
  • Tijd: 21.00 uur
  • Plaats: Johan Cruijff ArenA
  Champions League op tv

  Champions League vanavond: Ajax – Benfica

  Nadat het in de eerste wedstrijd in Lissabon 2-2 eindigde kan Ajax het karwei vandaag in eigen huis afmaken. De Amsterdammers moeten winnen van de Portugezen om door te gaan naar de kwartfinales van het grootste voetbaltoernooi voor clubs. Ondanks dat Ajax in Lissabon twee keer een uitdoelpunt wist te scoren, heeft Ajax daar dit seizoen minder aan. Dit komt doordat sinds dit seizoen de uitdoelpuntenregel is afgeschaft.

  Return achtste finales Champions League: Programma

  Ajax neemt het vanavond op tegen het Portugese Benfica. Maar daarnaast zijn er nog meer wedstrijden in de returns van de achtste finales van de Champions League. Vanavond is namelijk ook nog Manchester United – Atletico Madrid te zien.

  Ajax – Benfica live kijken

  Wil je de wedstrijd Ajax – Benfica live kijken? Dat kan op verschillende manieren. Allereerst kun je de wedstrijd gratis op het open net bekijken. De wedstrijd is onder andere te zien bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Je kijkt Ajax – Benfica bij:

  Ajax – Benfica bij RTL 7 vanavond

  De Champions League wedstrijd Ajax-Benfica is vanavond live te zien bij RTL 7. Ook kun je de voorbeschouwing van de wedstrijd kijken. Vervolgens is er een live verslag van de wedstrijd en tenslotte is er een nabeschouwing en evaluatie van de Champions League wedstrijd van Ajax.

  Ajax – Benfica bij RTL 7:

  • Voorbeschouwing Ajax-Benfica: 19.55 uur.
  • Ajax-Benfica live: vanaf 20.53 uur.
  • Nabeschouwing: 23.02 uur
  • Samenvatting  andere wedstrijd in de Champions League (Manchester United-Atletico Madrid).

  Voorbeschouwing en nabeschouwing bij RTL 7

  Humberto Tan verzorgt de voor-en nabeschouwing van de wedstrijd bij RTL 7. Samen met de analisten Dirk Kuyt, Wesley Sneijder, Jan Boskamp en Ron Vlaar vertellen ze alles over de Champions League wedstrijd. Bovendien zullen ze na afloop van de wedstrijd uitgebreid analyseren.

  Ajax – Benfica bij Ziggo Sport Voetbal

  Wil je de wedstrijd Ajax-Benfica bij Ziggo kijken? Ook dat kan! De Champions League wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De uitzending begint om 19:50 uur.

  Ajax – Benfica live bij Ziggo:

  • Voorbeschouwing: vanaf 19.50 uur
  • Live wedstrijd: 21.00 uur
  • Nabeschouwing: vanaf ongeveer 23.00 uur

  Prijzengeld Champions League

  Het kan voor Ajax niet alleen op sportief gebied een goede avond worden. Ook op financieel gebied kunnen de Amsterdammers een goede slag slaan. De opbrengsten van Ajax tegen Benfica op een rijtje:

  • Uitverkochte Johan Cruijff ArenA: 2 miljoen euro.
  • Winst vanavond tegen Benfica: 2,7 miljoen euro.
  • Geld plaatsing kwartfinale UEFA Champions League: 10,6 miljoen euro.

  Ajax kan vanavond dus in één klap meer dan 15 miljoen euro bijschrijven als ze weten te winnen. Naast het sportieve plaatje is het financieel dus ook een belangrijke wedstrijd.

  Alle Champions League wedstrijden vanavond

  Naast Ajax-Benfica staat er vanavond nog een wedstrijd op het programma in de UEFA Champions League. Manchester United neemt het op Old Trafford op tegen Atletico Madrid. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ook voor deze wedstrijd geldt dus dat alles nog mogelijk is. Wil je altijd op de hoogte zijn van alle live wedstrijden van vandaag? Bekijk dan onze pagina met het voetbalwedstrijden overzicht van vandaag.

  Manchester United – Atletico Madrid live kijken

  Wil je Manchester – Atletico live kijken? Dan kun je terecht bij Ziggo Sport. Op het open kanaal van Ziggo (Kanaal 14) wordt de wedstrijd live uitgezonden. Het volledige Champions League programma bij Ziggo:

  19.25 uur: UEFA Champions League Magazine
  19.50 uur: Voorbeschouwing Manchester United – Atletico Madrid
  21.00 uur: Manchester United – Atletico Madrid LIVE

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *