Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Celtic – Real Madrid op tv | Champions League

Celtic – Real Madrid op tv | Champions League

  Celtic – Real Madrid op tv kijken? Op dinsdag 6 september 2022 om  uur spelen Celtic en Real Madrid tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Celtic: Celtic Park. Wil je de wedstrijd Celtic (Schotland) – Real Madrid (Spanje) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. De wedstrijd wordt gespeeld voor 60,411 toeschouwers. In het Celtic Park nemen Celtic (Schotland, Glasgow) en Real Madrid (Spanje, Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Celtic – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: dinsdag 6 september 2022.
  • Tijd: uur.
  • Waar: Celtic Park, het stadion van Celtic.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing.
  Celtic - Real Madrid op tv

  Celtic – Real Madrid op tv

  Wil je Celtic – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Celtic uit Schotland en Real Madrid uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Racing een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Celtic – Real Madrid op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Celtic – Real Madrid
  • uur : Celtic – Real Madrid LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Celtic – Real Madrid

  Over Celtic-Real Madrid op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid:
  • Celtic staat op dit momenteerste in de Scottish Premier League.
  • Real Madrid staat op dit moment eerste in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Celtic: “Celtic Park” (60,411 toeschouwers).
  • De thuisclub is Celtic uit Schotland. Celtic komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Premier League.
  • De uitclub is Real Madrid uit Spanje. Celtic komt uit Madrid in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om uur.
  Real Madrid gaat een lastige uitwedstrijd tegemoet tegen Celtic. Celtic wordt namelijk gesteund door duizenden fanatieke fans die het elftal vooruit schreeuwen. De club uit Schotland heeft al 22x meegedaan aan de CL en heeft dus veel ervaring. Real Madrid daarentegen won de Champions League/Europa Cup 1 al 14x. De ploeg is dan ook altijd één van de favorieten om de Champions League te winnen.

  Celtic – Real Madrid op Ziggo Sport Racing

  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Celtic-Real Madrid bij Ziggo Sport Racing:
  • dinsdag 6 september 2022
  • uur, Celtic -Real Madrid (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Racing. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Racing.
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Celtic en Real Madrid is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid is vanaf uur live te zien op Ziggo Sport Racing.

  Celtic – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Celtic-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Celtic – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport Racing.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Celtic – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic en Real Madrid uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Celtic – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar Celtic tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Celtic-Real Madrid gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Racing.

  Livestream Celtic – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Celtic – Real Madrid kijken

  De samenvatting van Celtic – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Celtic – Real Madrid op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Celtic – Real Madrid? De wedstrijd begint om uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Celtic – Real Madrid op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Celtic vs Real Madrid zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Celtic-Real Madrid:
  Wanneer is Celtic – Real Madrid op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid wordt gespeeld op dinsdag 6 september 2022.

  Hoe laat is Celtic – Real Madrid op tv?

  De wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid begint om uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Celtic – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Celtic uit Glasgow, Schotland en Real Madrid (Madrid), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Celtic – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Celtic en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Celtic – Real Madrid kijken?

  Je kijkt Celtic – Real Madrid op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Celtic en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Celtic – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik Celtic – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Celtic -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *