Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Celtic – Lazio op tv | Champions League

Celtic – Lazio op tv | Champions League

  Celtic – Lazio op tv kijken? Op woensdag 4 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Celtic en Lazio tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Celtic: Celtic Park. Wil je de wedstrijd Celtic (Schotland) – Lazio (Italie) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 60,411 toeschouwers. In het Celtic Park nemen Celtic (Schotland, Glasgow) en Lazio (Italie, Rome) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Celtic – Lazio via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Celtic – Lazio op tv.
  • Wanneer: woensdag 4 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Celtic Park, het stadion van Celtic.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Celtic - Lazio op tv

  Celtic – Lazio op tv

  Wil je Celtic – Lazio op tv kijken? De wedstrijd tussen Celtic uit Schotland en Lazio uit Italie wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Celtic – Lazio op TV
  • 20:00 uur: Voorbeschouwing Celtic – Lazio
  • 21:00 uur : Celtic – Lazio LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Celtic – Lazio

  Over Celtic-Lazio Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Celtic en Lazio:
  • Celtic staat op dit moment1e in de Scottish Permiership.
  • Lazio staat op dit moment 15e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Celtic: “Celtic Park” (60,411 toeschouwers).
  • De thuisclub is Celtic uit Schotland. Celtic komt uit Glasgow in Schotland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Scottish Permiership.
  • De uitclub is Lazio uit Italie. Celtic komt uit Rome in Italie en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Celtic – Lazio op tv is natuurlijk een interessante wedstrijd om te kijken. Het zijn de twee clubs die samen met Feyenoord in poule E zitten. Het is daarom ook interessant om te zien hoe die twee clubs het tegen elkaar doen. Lazio Roma speelde de eerste wedstrijd gelijk tegen Atlético Madrid. Celtic verloor daarentegen van Feyenoord. Nu zal Celtic in eigen huis dus punten willen gaan pakken om kans te houden om door te gaan in de Champions League. Het is ook voor Feyenoord interessant om te kijken hoe hun tegenstanders presteren. De volgende wedstrijd van Feyenoord is namelijk tegen Lazio. Onze voorspelling van Celtic – Lazio is 1-1.

  Celtic – Lazio op Ziggo Sport Tennis

  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Lazio is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Celtic-Lazio bij Ziggo Sport Tennis:
  • woensdag 4 oktober 2023
  • 21:00 uur, Celtic -Lazio (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Kijk Celtic – Lazio in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: De andere wedstrijd uit de poule van Feyenoord wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. De uitzendrechten van de Champions League zijn in handen van Ziggo Sport en RTL. De Nederlandse clubs kijk je live op RTL 7. Daardoor zijn de andere Champions League wedstrijden te zien op één van de zes kanalen van Ziggo Sport. Het duel van vandaag tussen Celtic en Lazio Roma wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Dat is het vijfde kanaal van Ziggo Sport. Op de zender kijk je naast Celtic-Lazio live ook naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing van het duel.

  Champions League op tv

  De match tussen Celtic en Lazio is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Lazio is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Celtic – Lazio bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Celtic-Lazio op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Celtic – Lazio kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Celtic – Lazio bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic en Lazio uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Celtic – Lazio kijken

  Wil je gratis naar Celtic tegen Lazio kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Celtic-Lazio gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Celtic en Lazio in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream Celtic – Lazio (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic en Lazio via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Celtic – Lazio kijken

  De samenvatting van Celtic – Lazio kijken? Wil je de wedstrijd tussen Celtic en Lazio nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Celtic – Lazio op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Celtic – Lazio? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Celtic – Lazio op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Celtic vs Lazio zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Celtic-Lazio:
  Wanneer is de Celtic – Lazio livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Celtic en Lazio wordt gespeeld op woensdag 4 oktober 2023.

  Hoe laat is Celtic – Lazio op tv?

  De wedstrijd tussen Celtic en Lazio begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Celtic – Lazio live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Celtic uit Glasgow, Schotland en Lazio (Rome), Italie wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Celtic – Lazio via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Celtic en Lazio wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik Celtic – Lazio kijken?

  Je kijkt Celtic – Lazio op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar Celtic en Lazio op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Celtic – Lazio kunt kijken.

  Kan ik Celtic – Lazio ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Celtic -Lazio zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *