Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv | Scottish Premiership

Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv | Scottish Premiership

  Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv kijken? Op zaterdag 8 april 2023 om 13:30 uur spelen Celtic F.C. en Rangers F.C. tegen elkaar in de Scottish Premiership. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Celtic F.C.: Celtic Park. Wil je de wedstrijd Celtic F.C. – Rangers F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 60,411 toeschouwers in het Celtic Park nemen Celtic F.C. (Glasgow) en Rangers F.C. (Glasgow) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Scottish Premiership.
  • Wie: Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv.
  • Wanneer: zaterdag 8 april 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Celtic Park, het stadion van Celtic F.C..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Celtic F.C. - Rangers F.C. op tv

  Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv

  Wil je Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Celtic F.C. uit Glasgow en Rangers F.C. uit Glasgow wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Celtic F.C. – Rangers F.C. op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Celtic F.C. – Rangers F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Celtic F.C.-Rangers F.C. op tv

  Alles over de Scottish Premiership wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C.:
  • Celtic F.C. staat op dit moment op plaats eerste in de Scottish Premiership.
  • Rangers F.C. staat op dit moment op plaats tweede in de Scottish Premiership.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Celtic F.C.: “Celtic Park” (60,411 toeschouwers).
  • Competitie: Scottish Premiership, Schotland
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Celtic-Rangers op tv kijken? De wedstrijd tussen Celtic FC en Rangers FC is natuurlijk dé wedstrijd in het Schotse voetbal. De derby heet ook wel “The Old Firm” en is één van de belangrijkste wedstrijden. Over de hele wereld wordt naar de Old Firm derby gekeken en dat is natuurlijk niet voor niets. De wedstrijd staat bol van het spektakel. De Old Firm op tv kijken is dan ook een echte aanrader. Ook nu staan beide clubs weer eerste en tweede in de Schotse competitie en dat maakt Celtic – Rangers natuurlijk extra spannend. Het belooft een prachtige derby te worden.

  Celtic F.C. – Rangers F.C. op Ziggo Sport

  De Scottish Premiership wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Scottish Premiership wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Celtic F.C.-Rangers F.C. bij Ziggo Sport:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Celtic F.C. -Rangers F.C. LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Glasgow-derby tussen Rangers en Celtic kijk je live op Ziggo Sport. De wedstrijd krijgt bij Ziggo Sport veel aandacht omdat het één van de mooiste wedstrijden is om te kijken. Bovendien kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Glasgow-Derby.

  Scottish Premiership op tv

  De match tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. is een wedstrijd in de Scottish Premiership (De voetbalcompetitie in Schotland). Hoewel de Schotse voetbalcompetitie niet veel tv-aandacht krijgt in Nederland is er natuurlijk één wedstrijd die er meteen uitspringt. De derby tussen Rangers en Celtic is dé wedstrijd in de Schotse competitie. En laat die wedstrijd nou precies dit weekend gespeeld worden. Het is één van de mooiste derby’s ter wereld. Zowel Celtic als Rangers zijn clubs met een flinke staat van dienst. Dit geldt niet alleen voor in de Schotse competitie, maar ook Europees gezien hebben ze een grote naam.

  Celtic F.C. – Rangers F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Celtic F.C.-Rangers F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Celtic F.C. – Rangers F.C. kijk je op Ziggo Sport.

  Celtic F.C. – Rangers F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. uit de Scottish Premiership (Schotland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Scottish Premiership. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Schotland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Celtic F.C. – Rangers F.C. kijken

  Wil je gratis naar Celtic F.C. tegen Rangers F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Celtic F.C.-Rangers F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Celtic F.C. – Rangers F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Celtic F.C. – Rangers F.C. kijken

  De samenvatting van Celtic F.C. – Rangers F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Scottish Premiership worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Celtic F.C.-Rangers F.C.:
  Wanneer is Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv?

  De Scottish Premiership wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. wordt gespeeld op zaterdag 8 april 2023.

  Hoe laat is Celtic F.C. – Rangers F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Celtic F.C. – Rangers F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Celtic F.C. (Glasgow) en Rangers F.C. (Glasgow) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Celtic F.C. – Rangers F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Celtic F.C. en Rangers F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Celtic F.C. – Rangers F.C. kijken?

  Je kijkt Celtic F.C. – Rangers F.C. op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Celtic F.C. en Rangers F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Celtic F.C. – Rangers F.C. kunt kijken.

  Kan ik Celtic F.C. – Rangers F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Celtic F.C. -Rangers F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *