Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Celta de Vigo – Atletico Madrid | Primera Division

Celta de Vigo – Atletico Madrid | Primera Division

  Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 16:15 uur spelen Celta de Vigo en Atletico Madrid tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Celta de Vigo: Estadio Balaídos. Wil je de wedstrijd Celta de Vigo – Atletico Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 29,000 toeschouwers in het Estadio Balaídos nemen Celta de Vigo (Vigo) en Atletico Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 16:15 uur.
  • Waar: Estadio Balaídos, het stadion van Celta de Vigo.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Celta de Vigo - Atletico Madrid op tv

  Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv

  Wil je Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Celta de Vigo uit Vigo en Atletico Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Om 16:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Celta de Vigo – Atletico Madrid op TV
  • 16:00 uur, Voorbeschouwing
  • 16:15 uur : Celta de Vigo – Atletico Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Celta de Vigo-Atletico Madrid op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid:
  • Celta de Vigo staat op dit moment op plaats 12e in de Primera Division.
  • Atletico Madrid staat op dit moment op plaats 4e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Celta de Vigo: “Estadio Balaídos” (29,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 16:15 uur.
  Celta-Atletico Madrid wordt een lastige uitwedstrijd voor Atletico Madrid. Celta de Vigo won namelijk de laatste twee wedstrijden. Ze zijn dus in vorm. Toch verloor Atletico van de laatste vijf wedstrijden maar 1x. Het belooft dus een leuke pot te worden tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid. Wij verwachten een zware wedstrijd met veel duels en veel actie over en weer.

  Celta de Vigo – Atletico Madrid op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Celta de Vigo-Atletico Madrid bij Ziggo Sport:
  • 16:00 uur, voorbeschouwing.
  • 16:15 uur, Celta de Vigo -Atletico Madrid LIVE
  • 18:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  Celta de Vigo – Atletico Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Celta de Vigo-Atletico Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Celta de Vigo – Atletico Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  Celta de Vigo – Atletico Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Celta de Vigo – Atletico Madrid kijken

  Wil je gratis naar Celta de Vigo tegen Atletico Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Celta de Vigo-Atletico Madrid gratis te bekijken.

  Livestream Celta de Vigo – Atletico Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Celta de Vigo – Atletico Madrid kijken

  De samenvatting van Celta de Vigo – Atletico Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Celta de Vigo-Atletico Madrid:
  Wanneer is Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Celta de Vigo – Atletico Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid is om 16:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Celta de Vigo – Atletico Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Celta de Vigo (Vigo) en Atletico Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Celta de Vigo – Atletico Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Celta de Vigo en Atletico Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Celta de Vigo – Atletico Madrid kijken?

  Je kijkt Celta de Vigo – Atletico Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Celta de Vigo en Atletico Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Celta de Vigo – Atletico Madrid kunt kijken.

  Kan ik Celta de Vigo – Atletico Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Celta de Vigo -Atletico Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *