Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Cádiz CF – Real Madrid op tv | Primera Division

Cádiz CF – Real Madrid op tv | Primera Division

  Cádiz CF – Real Madrid op tv kijken? Op zaterdag 15 april 2023 om 21:00 uur spelen Cádiz CF en Real Madrid tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Cádiz CF: Estadio Ramón de Carranza. Wil je de wedstrijd Cádiz CF – Real Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 25,033 toeschouwers in het Estadio Ramón de Carranza nemen Cádiz CF (Cadiz) en Real Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Cádiz CF – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: zaterdag 15 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Ramón de Carranza, het stadion van Cádiz CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Cádiz CF - Real Madrid op tv

  Cádiz CF – Real Madrid op tv

  Wil je Cádiz CF – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Cádiz CF uit Cadiz en Real Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Cádiz CF – Real Madrid op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Cádiz CF – Real Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Cádiz CF-Real Madrid op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid:
  • Cádiz CF staat op dit moment op plaats 14e in de Primera Division.
  • Real Madrid staat op dit moment op plaats 2e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Cádiz CF: “Estadio Ramón de Carranza” (25,033 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Real Madrid gaat dit weekend op bezoek bij Cadiz. De Madrilenen wonnen eerder deze week nog met 2-0 in de UEFA Champions League van Chelsea. Dit geeft Real natuurlijk vertrouwen. Hoewel een kampioenschap voor Real Madrid ver weg lijkt, moet het nog wel strijden om de tweede plek te behouden. Cadiz daarentegen moet nog knokken in de strijd om degradatie. Ondanks de veertiende plek is het gat met nummer 19, Espanyol, namelijk slechts vier punten.

  Cádiz CF – Real Madrid op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Cádiz CF-Real Madrid bij Ziggo Sport:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Cádiz CF -Real Madrid LIVE
  • 23:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft nog altijd de uitzendrechten op de Spaanse competitie. Ziggo Sport is al jaren in het bezit van de tv-rechten op La Liga en daardoor weten ze precies welke wedstrijden ze moeten uitzenden. Natuurlijk krijgt El Classico extra aandacht, maar ook buiten deze Spaanse topper om zijn er genoeg wedstrijden die de moeite waard zijn om te kijken. Op één van de vele kanalen van Ziggo Sport kun je de Primera Division wedstrijden live kijken.

  Primera Division op tv

  De match tussen Cádiz CF en Real Madrid is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Division is de hoogste voetbalcompetitie van Spanje. Natuurlijk kent iedereen Real Madrid en FC Barcelona, maar er zijn meer goede clubs in Spanje. Het is niet voor niets één van de best bekeken competities op tv. Het niveau in de Primera Division is heel hoog. Zo won Real Madrid bijvoorbeeld vorig seizoen nog de Champions League. Daarnaast zijn ze ook recordhouder van de meeste Champions League kampioenschappen. De wedstrijden in de Primera Division, of La Liga, zijn over het algemeen ’s avonds. Daardoor kun je lekker vanuit je luie stoel naar de duels in La Liga kijken.

  Cádiz CF – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Cádiz CF-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Cádiz CF – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  Cádiz CF – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Cádiz CF – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar Cádiz CF tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Cádiz CF-Real Madrid gratis te bekijken.

  Livestream Cádiz CF – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Cádiz CF – Real Madrid kijken

  De samenvatting van Cádiz CF – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Cádiz CF-Real Madrid:
  Wanneer is Cádiz CF – Real Madrid op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 15 april 2023.

  Hoe laat is Cádiz CF – Real Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Cádiz CF – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Cádiz CF (Cadiz) en Real Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Cádiz CF – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Cádiz CF en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Cádiz CF – Real Madrid kijken?

  Je kijkt Cádiz CF – Real Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Cádiz CF en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Cádiz CF – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik Cádiz CF – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Cádiz CF -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *