Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » CA Osasuna – Real Madrid op tv | Primera Division

CA Osasuna – Real Madrid op tv | Primera Division

  CA Osasuna – Real Madrid op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 21:00 uur spelen CA Osasuna en Real Madrid tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van CA Osasuna: Estadio El Sadar. Wil je de wedstrijd CA Osasuna – Real Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 23,576 toeschouwers in het Estadio El Sadar nemen CA Osasuna (Pamplona) en Real Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: CA Osasuna – Real Madrid op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio El Sadar, het stadion van CA Osasuna.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  CA Osasuna - Real Madrid op tv

  CA Osasuna – Real Madrid op tv

  Wil je CA Osasuna – Real Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen CA Osasuna uit Pamplona en Real Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • CA Osasuna – Real Madrid op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : CA Osasuna – Real Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over CA Osasuna-Real Madrid op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid:
  • CA Osasuna staat op dit moment op plaats 9e in de Primera Division.
  • Real Madrid staat op dit moment op plaats 2e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van CA Osasuna: “Estadio El Sadar” (23,576 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Real Madrid, of de Koninklijke, gaat dit weekend op bezoek bij Osasuna. Hoewel Osasuna in de middenmoot staat kunnen ze wel wedstrijden doodleggen. Ze zijn goed in het dichttimmeren van de verdediging en zorgen daardoor regelmatig voor een gelijkspel. Kan Real Madrid na een loodzwaar programma de achtervolging op koploper FC Barcelona inzetten? Het belooft een leuk duel te worden.

  CA Osasuna – Real Madrid op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma CA Osasuna-Real Madrid bij Ziggo Sport:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, CA Osasuna -Real Madrid LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Spaanse voetbalcompetitie kijk je live op Ziggo Sport. Al jaren zendt Ziggo Sport de Primera Division uit. Natuurlijk soms met het bekende commentaar van Sierd de Vos. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kun je live kijken naar La Liga, zoals de Spaanse competitie ook wel wordt genoemd. Met grote clubs als Real Madrid en FC Barcelona wil je natuurlijk geen moment missen van de Primera Division.

  Primera Division op tv

  De match tussen CA Osasuna en Real Madrid is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). In de Spaanse competitie zijn de wedstrijden altijd spannend. Omdat er veel goede clubs zijn, is het niveau van de wedstrijden vaak heel hoog. Daarnaast worden de wedstrijden regelmatig in de avonduren gespeeld. Hierdoor kun je de competitie natuurlijk goed op de voet volgen. De Spaanse competitie is vaak de broedplaats voor de grootste talenten. Ook dit zorgt ervoor dat de wedstrijden heel aantrekkelijk zijn om op tv te kijken.

  CA Osasuna – Real Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je CA Osasuna-Real Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd CA Osasuna – Real Madrid kijk je op Ziggo Sport.

  CA Osasuna – Real Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS CA Osasuna – Real Madrid kijken

  Wil je gratis naar CA Osasuna tegen Real Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om CA Osasuna-Real Madrid gratis te bekijken.

  Livestream CA Osasuna – Real Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting CA Osasuna – Real Madrid kijken

  De samenvatting van CA Osasuna – Real Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd CA Osasuna-Real Madrid:
  Wanneer is CA Osasuna – Real Madrid op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is CA Osasuna – Real Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt CA Osasuna – Real Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen CA Osasuna (Pamplona) en Real Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt CA Osasuna – Real Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen CA Osasuna en Real Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik CA Osasuna – Real Madrid kijken?

  Je kijkt CA Osasuna – Real Madrid op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar CA Osasuna en Real Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar CA Osasuna – Real Madrid kunt kijken.

  Kan ik CA Osasuna – Real Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast CA Osasuna -Real Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *