Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bristol City – Manchester City op tv | FA Cup

Bristol City – Manchester City op tv | FA Cup

  Bristol City – Manchester City op tv kijken? Op dinsdag 28 februari 2023 om 21:00 uur spelen Bristol City en Manchester City tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bristol City: Ashton Gate. Wil je de wedstrijd Bristol City – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 27,000 toeschouwers in het Ashton Gate nemen Bristol City (Bristol) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Bristol City – Manchester City op tv.
  • Wanneer: dinsdag 28 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Ashton Gate, het stadion van Bristol City.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Bristol City - Manchester City op tv

  Bristol City – Manchester City op tv

  Wil je Bristol City – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Bristol City uit Bristol en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Bristol City – Manchester City op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Bristol City – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bristol City-Manchester City op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City:

  • Bristol City staat op dit moment op plaats 13e in de Championship.
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bristol City: “Ashton Gate” (27,000 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Bristol City – Manchester City op Ziggo Sport

  De FA Cup wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Bristol City-Manchester City bij Ziggo Sport:

  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Bristol City -Manchester City LIVE
  • 23:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  De FA Cup is live te zien bij Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes kanalen, waardoor er dus uitgebreid aandacht is voor de FA Cup. De FA Cup (het Engelse bekertoernooi) is aangekomen bij de vijfde ronde. Vanaf nu begint het echt spannend te worden in de Engelse beker. Er zal dan ook steeds meer aandacht komen voor het Engelse bekertoernooi op Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport kijken bij Ziggo, KPN, T-Mobile en alle andere grote providers.

  FA Cup op tv

  De match tussen Bristol City en Manchester City is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is het Engelse bekertoernooi. In Engeland zijn er twee bekertoernooien, de FA Cup en de League Cup. De League Cup is dit seizoen al gewonnen door het Manchester United van Erik ten Hag. Nu gaat het er dus om spannen in de FA Cup. Het is het oudste bekertoernooi ter wereld en het winnen van de FA Cup is dus ook iets wat ieder team wil. Bovendien geeft de FA Cup winst recht op een ticket voor de Europa League.

  Bristol City – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bristol City-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Bristol City – Manchester City kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bristol City – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bristol City en Manchester City uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bristol City – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Bristol City tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bristol City-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Bristol City – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bristol City en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bristol City – Manchester City kijken

  De samenvatting van Bristol City – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bristol City-Manchester City:

  Wanneer is Bristol City – Manchester City op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City wordt gespeeld op dinsdag 28 februari 2023.

  Hoe laat is Bristol City – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bristol City – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bristol City (Bristol) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bristol City – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bristol City en Manchester City wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Bristol City – Manchester City kijken?

  Je kijkt Bristol City – Manchester City op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Bristol City en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bristol City – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Bristol City – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bristol City -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *