Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Brentford FC – Crystal Palace op tv | Premier League

Brentford FC – Crystal Palace op tv | Premier League

  Brentford FC – Crystal Palace op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 16:00 uur spelen Brentford FC en Crystal Palace tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Brentford FC: Brentford Community Stadium. Wil je de wedstrijd Brentford FC – Crystal Palace live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 17,250 toeschouwers in het Brentford Community Stadium nemen Brentford FC (Londen) en Crystal Palace (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Brentford FC – Crystal Palace op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Brentford Community Stadium, het stadion van Brentford FC.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Brentford FC - Crystal Palace op tv

  Brentford FC – Crystal Palace op tv

  Wil je Brentford FC – Crystal Palace op tv kijken? De wedstrijd tussen Brentford FC uit Londen en Crystal Palace uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Brentford FC – Crystal Palace op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Brentford FC – Crystal Palace LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Brentford FC-Crystal Palace op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace:
  • Brentford FC staat op dit moment op plaats 8e in de Premier League.
  • Crystal Palace staat op dit moment op plaats 12e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Brentford FC: “Brentford Community Stadium” (17,250 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Brentford-Crystal Palace is een wedstrijd tussen twee clubs die dit seizoen beide eigenlijk boven verwachting presteren. Brentford staat op een knappe achtste plek en ook Crystal Palace staat netjes ruim boven de degradatiezone. Toch wist Crystal Palace al vijf wedstrijden op rij niet te winnen. En dat terwijl Brentford geen één keer verloor in de laatste vijf duels. Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden waarbij Brentford de favoriet is. De wedstrijd tussen de twee clubs uit Londen is één van de vele London Derby’s.

  Brentford FC – Crystal Palace op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Brentford FC-Crystal Palace bij Viaplay:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Brentford FC -Crystal Palace LIVE
  • 18:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Engelse Premier League. Daardoor kun je de mooiste voetbalcompetitie ter wereld live kijken op één van de kanalen van Viaplay. De competitie wordt prachtig in beeld gebracht. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Premier League te zien op Viaplay. Omdat jij als voetbalfan natuurlijk geen moment wilt missen van de mooiste competitie, kun je bij Viaplay op meerdere kanalen de wedstrijden volgen. Je kunt dit op tv doen, maar ook via een livestream.

  Premier League op tv

  De match tussen Brentford FC en Crystal Palace is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Bovendien is het de competitie waarnaar de meeste mensen op tv kijken. Dat is natuurlijk niet zomaar. In Engeland spelen namelijk zóveel goede clubs dat bijna iedere wedstrijd een topwedstrijd is. Vrijwel elke wedstrijd kan alle kanten op en ook dat maakt de Premier League zo interessant. De beste spelers en het mooiste voetbal maken de competitie ook voor de neutrale kijker heel interessant. Harde duels, veel passie en inzet is waar de Champions League bekend om staat.

  Brentford FC – Crystal Palace bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Brentford FC-Crystal Palace op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Brentford FC – Crystal Palace kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Brentford FC – Crystal Palace bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Brentford FC – Crystal Palace kijken

  Wil je gratis naar Brentford FC tegen Crystal Palace kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Brentford FC-Crystal Palace gratis te bekijken.

  Livestream Brentford FC – Crystal Palace (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Brentford FC – Crystal Palace kijken

  De samenvatting van Brentford FC – Crystal Palace kijken? Wil je de wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Brentford FC-Crystal Palace:
  Wanneer is Brentford FC – Crystal Palace op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Brentford FC – Crystal Palace op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Brentford FC – Crystal Palace live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Brentford FC (Londen) en Crystal Palace (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Brentford FC – Crystal Palace uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Brentford FC en Crystal Palace wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Brentford FC – Crystal Palace kijken?

  Je kijkt Brentford FC – Crystal Palace op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Brentford FC en Crystal Palace op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Brentford FC – Crystal Palace kunt kijken.

  Kan ik Brentford FC – Crystal Palace ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Brentford FC -Crystal Palace zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *