Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Brazilië – Servië op TV

Brazilië – Servië op TV

Brazilië – Servië WK 2022 op tv kijken? Op donderdag 24 november 2022 om 20:00 uur spelen Brazilië en Servië tegen elkaar in poule G van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Lusail in Qatar. Lusail ligt in Lusail, 20 km ten noorden van Doha. Wil je de wedstrijd Brazilië – Servië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Lusail heeft een capaciteit van 80000 en hier nemen Brazilië en Servië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 20:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in poule G van het WK 2022.
 • Wie: Brazilië – Servië op tv.
 • Wanneer: donderdag 24 november 2022.
 • Tijd: 20:00 uur.
 • Waar: Lusail, Lusail, 20 km ten noorden van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 80000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Brazilië - Servië op tv

Brazilië – Servië op tv

Wil je Brazilië – Servië op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Brazilië uit en Servië uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Lusail vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Tite (BRA) en Dragan Stojkovic (SRB).

 • Brazilië – Servië op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing BRA-SRB
 • 20:00 uur : Brazilië – Servië LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Brazilië-Servië op tv

Alles over de poule G wedstrijd op het WK 2022 tussen Brazilië en Servië:

 • Poule G van het WK Qatar bestaat uit Brazilië, Servië, Zwitserland en Kameroen.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Lusail met 80000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule G
 • De aftrap is om 20:00 uur.

Over het Elftal van Brazilië

Wat meer informatie over de WK selectie van Brazilië. Brazilië ligt in het werelddeel Zuid-Amerika. De taal die men spreekt is Portugees en het tijdsverschil met Qatar is 6 uur (later). Brazilië staat op plaats 1e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Servië te winnen. De binnenlandse competitie heet Serie A en de topclub is Clube de Regatas do Flamengo. De historische prestaties van Brazilië op een WK zijn: 21 WK deelnames, 5 WK’s gewonnen en 7 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Brazilië ooit op een WK is Eerste plaats. Het elftal van Brazilië heeft als bijnaam Goddelijke Kanaries. De alltime topscorer van BRA is Pelé (77). Cafu (142) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Brazilië. De bondscoach van Brazilië is Tite en samen met zijn sterspeler Neymar da Silva Santos Júnior wil hij de verwachtingen van de 212,6 miljoen fans uit Brazilië overtreffen. Wij verwachten dat Brazilië tijdens het WK 2022 zal stranden in de Finale.

Over het Elftal van Servië

De tegenstander van vandaag is het team van Servië. Servië ligt in het continent Europa. In Servië spreekt men Servisch en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Servië staat momenteel op positie 25e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Servië is Superliga en de grootste club van Servië is FK Rode Ster. Servië heeft 2 keer meegedaan aan het WK. 2 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Servië op een WK voetbal is Groepsfase. Servië heeft als geuzennaam Beli Orlovi en ze zijn erop gebrand om Brazilië te verslaan. De international met de meeste goals voor SRB is Aleksandar Mitrović (50). De speler Branislav Ivanović (105) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Servië. De bondscoach van Servië is Dragan Stojkovic en een van de bekendste spelers uit het elftal is Dusan Tadic. In Servië zijn er 6,91 miljoen supporters die Servië naar de overwinning op Brazilië gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Servië tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

Brazilië – Servië op de NPO

De Poule G wedstrijd tussen Brazilië en Servië is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Brazilië, Servië, Zwitserland en Kameroen het tegen elkaar op. Brazilië - Servië poule G

Stadion Brazilië – Servië: Lusail


Brazilië – Servië wordt gespeeld in het stadion Lusail. Lusail heeft een capaciteit van 80000 toeschouwers. Het Lusail is gelegen in Lusail, 20 km ten noorden van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 750 miljoen. Het Lusail stadion is speciaal gebouwd voor de finale van het WK 2022 in Qatar. In dit golvende stadion worden in totaal 10 duels afgerond. Het hypermoderne stadion voldoet aan alle voorzieningen waaronder een airco voor het publiek en de spelers. Met een capaciteit van 80,000 man is het Lusail stadion het grootste stadion van het WK 2022. Na afloop van het WK zal het stadion niet worden afgebroken maar worden omgetoverd tot een “buurtcentrum”. De bedoeling is dat hier scholen, winkels, cafés, sport en gezondheidsfaciliteiten gebouwd worden. De stoeltjes zullen worden gedoneerd aan sportprojecten over de hele wereld.

Brazilië – Servië Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Brazilië en Servië? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule G van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van BRA – SRB te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:

 • Livestream Brazilië – Servië via de NOS website
 • Livestream Brazilië – Servië via de KPN App
 • Livestream Brazilië – Servië via de Ziggo App

Brazilië – Servië bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Brazilië-Servië op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig.

De wedstrijd Brazilië – Servië kijk je op NPO 1.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Brazilië – Servië bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Brazilië en Servië tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule G op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Brazilië – Servië kijken

Wil je gratis naar Brazilië tegen Servië kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Brazilië-Servië gratis te bekijken.

Brazilië – Servië op de radio luisterenWil jij Brazilië – Servië via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Brazilië – Servië op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule G krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Brazilië – Servië te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:

Brazilië – Servië luisteren in: Radio Frequentie Brazilië – Servië
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz


Samenvatting Brazilië – Servië kijken

De samenvatting van Brazilië – Servië kijken? Wil je de wedstrijd tussen Brazilië en Servië nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar
ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Brazilië-Servië:

Hoe laat is Brazilië – Servië op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Brazilië en Servië is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Brazilië – Servië live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Brazilië () en Servië () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Brazilië – Servië kijken?

Je kijkt Brazilië – Servië op NPO.

Kan ik Brazilië – Servië ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Brazilië -Servië zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Brazilië – Servië op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Brazilië en Servië wordt gespeeld op donderdag 24 november 2022.

Waar wordt Brazilië – Servië uitgezonden?

Je kijkt Brazilië – Servië op NPO.

Kan ik gratis naar Brazilië en Servië op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Brazilië – Servië kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *