Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bournemouth – Liverpool op tv | Premier League

Bournemouth – Liverpool op tv | Premier League

  Bournemouth – Liverpool op tv kijken? Op zaterdag 11 maart 2023 om 13:30 uur spelen Bournemouth en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bournemouth: Vitality Stadium. Wil je de wedstrijd Bournemouth – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 11,379 toeschouwers in het Vitality Stadium nemen Bournemouth (Bournemouth) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Bournemouth – Liverpool op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 maart 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Vitality Stadium, het stadion van Bournemouth.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Bournemouth - Liverpool op tv

  Bournemouth – Liverpool op tv

  Wil je Bournemouth – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Bournemouth uit Bournemouth en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bournemouth – Liverpool op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Bournemouth – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bournemouth-Liverpool op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool:
  • Bournemouth staat op dit moment op plaats 20e in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bournemouth: “Vitality Stadium” (11,379 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Bournemouth – Liverpool op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bournemouth-Liverpool bij Viaplay:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Bournemouth -Liverpool LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League kijk je live op Viaplay. Sinds dit seizoen worden alle Premier League wedstrijden live uitgezonden op Viaplay. Om de Engelse competitie op de voet te volgen ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Je kunt Viaplay kijken bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote, bekende tv-aanbieders. Bovendien kun je de Premier League wedstrijden via een stream kijken met de Viaplay App. Daardoor kun je overal en altijd de wedstrijden uit de Engelse competitie live volgen.

  Premier League op tv

  De match tussen Bournemouth en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel gezien als de allermooiste en allerbeste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet zomaar. Veel van de grote clubs komen uit Engeland. De lijst van Engelse topclubs is enorm, zeker in vergelijking met andere competities. Dit maakt de Engelse Premier League dan ook hartstikke mooi om op te kijken. Omdat er zoveel topclubs zijn, zijn er ook veel topwedstrijden. Daarnaast heeft Engeland de meeste Europese tickets en zijn er ook nog eens twee bekertoernooien. Het speelschema voor Engelse clubs zit dus bomvol. Dit maakt de Premier League nóg interessanter.

  Bournemouth – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bournemouth-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bournemouth – Liverpool kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bournemouth – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bournemouth – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Bournemouth tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bournemouth-Liverpool gratis te bekijken.

  Livestream Bournemouth – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bournemouth – Liverpool kijken

  De samenvatting van Bournemouth – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bournemouth-Liverpool:
  Wanneer is Bournemouth – Liverpool op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 11 maart 2023.

  Hoe laat is Bournemouth – Liverpool op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bournemouth – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bournemouth (Bournemouth) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bournemouth – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bournemouth en Liverpool wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bournemouth – Liverpool kijken?

  Je kijkt Bournemouth – Liverpool op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bournemouth en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bournemouth – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Bournemouth – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bournemouth -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *