Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bournemouth – Brentford op tv | zaterdag 1 oktober 2022

Bournemouth – Brentford op tv | zaterdag 1 oktober 2022

  Bournemouth – Brentford op tv kijken? Op zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur spelen Bournemouth en Brentford tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bournemouth: Dean Court. Wil je de wedstrijd Bournemouth – Brentford live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 11,379 toeschouwers in het Dean Court nemen Bournemouth (Bournemouth) en Brentford (Brentford) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Bournemouth – Brentford op tv.
  • Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Dean Court, het stadion van Bournemouth.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Bournemouth - Brentford op tv

  Bournemouth – Brentford op tv

  Wil je Bournemouth – Brentford op tv kijken? De wedstrijd tussen Bournemouth uit Bournemouth en Brentford uit Brentford wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bournemouth – Brentford op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Bournemouth – Brentford LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bournemouth-Brentford op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford:
  • Bournemouth staat op dit moment op plaats 12 in de Premier League.
  • Brentford staat op dit moment op plaats 9 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bournemouth: “Dean Court” (11,379 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Bournemouth vs Brentford lijkt op papier misschien een degradatiewedstrijd, maar niets is minder waar. Beide clubs bevinden zich op dit moment in de middenmoot van de Premier League en willen dit natuurlijk graag zo houden. Brentford wist vorig seizoen overigens ook knap op een dertiende plek te eindigen. Bournemouth is vorige jaar gepromoveerd van het tweede Engelse niveau naar de Premier League. Ze willen zich dit seizoen natuurlijk handhaven. Een dieptepunt is wel het verlies tegen Liverpool dit seizoen. Toen ging Bournemouth met 9-0 onderuit.

  Bournemouth – Brentford op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bournemouth-Brentford bij VIAPLAY:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Bournemouth -Brentford LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Bournemouth en Brentford is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Bournemouth – Brentford bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bournemouth-Brentford op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bournemouth – Brentford kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bournemouth – Brentford bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bournemouth en Brentford uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bournemouth – Brentford kijken

  Wil je gratis naar Bournemouth tegen Brentford kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bournemouth-Brentford gratis te bekijken.

  Livestream Bournemouth – Brentford (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bournemouth en Brentford via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bournemouth – Brentford kijken

  De samenvatting van Bournemouth – Brentford kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bournemouth-Brentford:
  Wanneer is Bournemouth – Brentford op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022.

  Hoe laat is Bournemouth – Brentford op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bournemouth – Brentford live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bournemouth (Bournemouth) en Brentford (Brentford) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bournemouth – Brentford uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bournemouth en Brentford wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Bournemouth – Brentford kijken?

  Je kijkt Bournemouth – Brentford op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Bournemouth en Brentford op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bournemouth – Brentford kunt kijken.

  Kan ik Bournemouth – Brentford ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bournemouth -Brentford zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *