Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bournemouth – Aston Villa op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

Bournemouth – Aston Villa op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  Bournemouth – Aston Villa op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bournemouth en Aston Villa live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op viaplay. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Bournemouth stadion, het stadion van Bournemouth. De wedstrijd begint om 16:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Bournemouth – Aston Villa
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Bournemouth stadion (Stadion van Bournemouth)
  • Op TV: viaplay
  Bournemouth - Aston Villa op TV

  Bournemouth – Aston Villa op TV

  De wedstrijd Bournemouth – Aston Villa in de Premier League wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 16:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Bournemouth – Aston Villa op TV
  • 15:30: Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Bournemouth – Aston Villa LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bournemouth – Aston Villa

  Alles over Bournemouth – Aston Villa:
  • Bournemouth staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • Aston Villa staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bournemouth, Bournemouth stadion.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  Bournemouth neemt het op tegen de promovendus. De formatie is gebrand om de eerste punten in de premier league te pakken.

  Bournemouth – Aston Villa bij viaplay

  Bournemouth – Aston Villa kijk je bij viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  In het seizoen 22/23 kan je terecht bij VIAPLAY voor alle wedstrijden van de Premier League. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Premier League. Hoe zal Erik ten Hag het gaan doen met Manchester United? En gaat Martinez ook slagen na zijn Transfer van Ajax naar Manchester United? Het belooft een waanzinnig spannende Engelse Competitie te worden. Wordt Haaland ook in het shirt van Manchester City topscorer?

  Bournemouth – Aston Villa GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook zonder extra kosten kijken. Zo hebben sommige klanten al viaplay in hun pakket om Formule 1 te kijken. Je kijkt dan weliswaar niet gratis naar Bournemouth – Aston Villa, maar je hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Bournemouth – Aston Villa

  Samenvatting Bournemouth-Aston Villa kijken? Wil je de wedstrijd Bournemouth – Aston Villa van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij viaplay. In de samenvatting van Bournemouth tegen Aston Villa zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast Bournemouth en Aston Villa willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *