Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln op TV (zaterdag 16 april 2022)

Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln op TV (zaterdag 16 april 2022)

  Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en 1. FC Köln live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De wedstrijd wordt gespeeld in Borussia-Park, het stadion van Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd begint om 18:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln
  • Wanneer: zaterdag 16 april 2022
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Borussia-Park (Stadion van Borussia Mönchengladbach)
  • Op TV: Viaplay
  Borussia Mönchengladbach - 1. FC Köln op TV

  Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln op TV

  De wedstrijd Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 16 april 2022. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln op TV
  • 18:20 uur: Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln

  Alles over Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln:
  • Borussia Mönchengladbach staat op dit moment elfde in de Bundesliga.
  • 1. FC Köln staat op dit moment achtste in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Mönchengladbach, Borussia-Park.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln bij Viaplay

  Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Borussia Mönchengladbach – 1. FC Köln kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je al het live voetbal van vandaag op tv kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken bij alle providers.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *