Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv | Bundesliga

Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv | Bundesliga

  Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 17:30 uur spelen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,360 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Borussia Dortmund - VfL Wolfsburg op tv

  Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv

  Wil je Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en VfL Wolfsburg uit Wolfsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • VfL Wolfsburg staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,360 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.

  Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Borussia Dortmund -VfL Wolfsburg LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft in Nederland de uitzendrechten voor de Duitse Bundesliga. Op één van de kanalen van Viaplay kijk je de wedstrijden uit de Duitse competitie live. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile, YouFone, Online.nl en alle andere grote providers. Viaplay besteedt uitgebreid aandacht aan de Duitse voetbalcompetitie. Dit doen ze onder andere met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Zo blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Duitse voetbal.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie ter wereld. Het is een competitie die ook veel Nederlandse fans aanspreekt. Het is namelijk dichtbij en dus de ideale mogelijkheid om een Bundesliga wedstrijd bij te wonen. Er spelen bovendien veel grote clubs in de Duitse Bundesliga. Borussia Dortmund en Bayern München zijn al jarenlang een begrip in de wereld. Maar er zijn nog veel meer mooie clubs die in de Duitse competitie spelen. Dat maakt de competitie zo interessant om naar te kijken.

  Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen VfL Wolfsburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg:
  Wanneer is Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en VfL Wolfsburg (Wolfsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en VfL Wolfsburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – VfL Wolfsburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -VfL Wolfsburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *