Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv | Bundesliga

Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv | Bundesliga

  Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2025 om 15:30 uur spelen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – SV Werder Bremen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,365 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en SV Werder Bremen (Bremen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2025.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Borussia Dortmund - SV Werder Bremen op tv

  Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv

  Wil je Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en SV Werder Bremen uit Bremen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Borussia Dortmund – SV Werder Bremen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-SV Werder Bremen op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen:
  • Borussia Dortmund staat op dit momenttweede in de Bundesliga.
  • SV Werder Bremen staat op dit moment tiende in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Na twee gelijke spelen is Werder Bremen op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Dit zal natuurlijk geen makkelijke opgave worden tegen Dortmund. Borussia Dortmund heeft namelijk de eerste twee wedstrijden gewonnen en wil dit seizoen een gooi naar het kampioenschap doen.

  Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-SV Werder Bremen bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Borussia Dortmund -SV Werder Bremen LIVE
  • 17:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland).

  Borussia Dortmund – SV Werder Bremen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-SV Werder Bremen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – SV Werder Bremen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen SV Werder Bremen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-SV Werder Bremen gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – SV Werder Bremen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-SV Werder Bremen:
  Wanneer is Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2025.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – SV Werder Bremen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en SV Werder Bremen (Bremen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – SV Werder Bremen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SV Werder Bremen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – SV Werder Bremen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en SV Werder Bremen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – SV Werder Bremen kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – SV Werder Bremen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -SV Werder Bremen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *