Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – SC Freiburg

Borussia Dortmund – SC Freiburg

  Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 15:30 uur spelen Borussia Dortmund en SC Freiburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – SC Freiburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,365 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en SC Freiburg (Freiburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Borussia Dortmund - SC Freiburg op tv

  Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv

  Wil je Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en SC Freiburg uit Freiburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Borussia Dortmund – SC Freiburg op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Borussia Dortmund – SC Freiburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-SC Freiburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg:

  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • SC Freiburg staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Borussia Dortmund ontvangt in eigen huis Freiburg. Het is de mooiste wedstrijd in de Bundesliga van dit weekend. De clubs staan namelijk op plek vier en vijf in de competitie en hebben bovendien evenveel punten. Het is dus een echte zes-punten-wedstrijd. Welke club blijft in de race voor het kampioenschap en welke club moet (voorlopig) genoegen nemen met een plek in de subtop? Dortmund-Freiburg op tv belooft in ieder geval een waar voetbal spektakel te worden.

  Borussia Dortmund – SC Freiburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Borussia Dortmund-SC Freiburg bij Viaplay:

  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Borussia Dortmund -SC Freiburg LIVE
  • 17:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Bundesliga zijn in handen van Viaplay. De relatief nieuwe zender heeft de uitzendrechten op onder andere de Bundesliga, de Premier League (Engeland) en natuurlijk ook de Formule 1. Bovendien heeft Viaplay meerdere kanalen waardoor je heel veel wedstrijden live kunt kijken. Je kijkt Viaplay bij Ziggo, KPN of alle andere grote providers. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten. Zo kun je de wedstrijden online of via de Viaplay App kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Bundesliga spelen veel grote clubs en bovendien is (bijna) iedere wedstrijd van een enorm hoog niveau. Het spel gaat snel over en weer en dit maakt de Duitse competitie heel interessant om naar te kijken. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden op tv zeker de moeite waard. Daarnaast zie je veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie. De Bundesliga op tv is dus zeker de moeite waard om te volgen.

  Borussia Dortmund – SC Freiburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-SC Freiburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Borussia Dortmund – SC Freiburg kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – SC Freiburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – SC Freiburg kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen SC Freiburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-SC Freiburg gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – SC Freiburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – SC Freiburg kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – SC Freiburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-SC Freiburg:

  Wanneer is Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – SC Freiburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – SC Freiburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en SC Freiburg (Freiburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – SC Freiburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en SC Freiburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – SC Freiburg kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – SC Freiburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en SC Freiburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – SC Freiburg kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – SC Freiburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -SC Freiburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *