Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv | Bundesliga

Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv | Bundesliga

  Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv kijken? Op vrijdag 3 maart 2023 om 20:30 uur spelen Borussia Dortmund en RB Leipzig tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – RB Leipzig live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,360 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en RB Leipzig (Leipzig) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv.
  • Wanneer: vrijdag 3 maart 2023.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Borussia Dortmund - RB Leipzig op tv

  Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv

  Wil je Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en RB Leipzig uit Leipzig wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – RB Leipzig op TV
  • 20:13 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : Borussia Dortmund – RB Leipzig LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-RB Leipzig op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • RB Leipzig staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,360 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Borussia Dortmund neemt het dit weekend in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. Dit is meteen de topwedstrijd in de Bundesliga dit weekend. Het duel gaat namelijk tussen de nummer twee (Dortmund) en de nummer vier (Red Bull Leipzig). Dortmund is al lange tijd ongeslagen in de Bundesliga. Bovendien won het zijn laatste vijf wedstrijden. Ook RB Leipzig is goed op dreef. De club verloor maar één keer in de laatste vijf wedstrijden. Bovendien is het verschil tussen de twee clubs slechts 4 punten. Dortmund-Red Bull Leipzig op tv is dus een echte aanrader om te kijken!

  Borussia Dortmund – RB Leipzig op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-RB Leipzig bij Viaplay:
  • 20:13 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, Borussia Dortmund -RB Leipzig LIVE
  • 22:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga live op tv. Via de Viaplay app kun je iedere wedstrijd in de Duitse competitie live volgen. Op de App van Viaplay kies je simpelweg de wedstrijd die je wilt volgen. Zo kun je ook eenvoudig schakelen tussen de wedstrijden. De Duitse Bundesliga is een hele mooie competitie en dat is dan ook de reden dat Viaplay de tv-rechten gekocht heeft.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is één van de mooiste competities ter wereld. Er spelen veel grote, bekende clubs in de Duitse Bundesliga. Bovendien zijn de wedstrijden in Duitsland ideaal om een keer te bezoeken. Zeker als je de Bundesliga op de voet volgt weet je dat de wedstrijden zeer interessant zijn. Als kers op de taart spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie.

  Borussia Dortmund – RB Leipzig bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-RB Leipzig op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – RB Leipzig kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – RB Leipzig bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – RB Leipzig kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen RB Leipzig kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-RB Leipzig gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – RB Leipzig (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – RB Leipzig kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – RB Leipzig kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-RB Leipzig:
  Wanneer is Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig wordt gespeeld op vrijdag 3 maart 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – RB Leipzig op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – RB Leipzig live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en RB Leipzig (Leipzig) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – RB Leipzig uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en RB Leipzig wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – RB Leipzig kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – RB Leipzig op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en RB Leipzig op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – RB Leipzig kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – RB Leipzig ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -RB Leipzig zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *