Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – Newcastle United op tv | UEFA Champions League

Borussia Dortmund – Newcastle United op tv | UEFA Champions League

  Borussia Dortmund – Newcastle United op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 18:45 uur spelen Borussia Dortmund en Newcastle United tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund (Duitsland) – Newcastle United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,365 toeschouwers. In het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) en Newcastle United (Engeland, Newcastle) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Borussia Dortmund – Newcastle United via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: Borussia Dortmund – Newcastle United op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Borussia Dortmund - Newcastle United op tv

  Borussia Dortmund – Newcastle United op tv

  Wil je Borussia Dortmund – Newcastle United op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Duitsland en Newcastle United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Borussia Dortmund – Newcastle United op TV
  • 18:00 uur: Voorbeschouwing Borussia Dortmund – Newcastle United
  • 18:45 uur : Borussia Dortmund – Newcastle United LIVE
  • 20:50 uur: Nabeschouwing Borussia Dortmund – Newcastle United

  Over Borussia Dortmund-Newcastle United Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment4e in de Bundesliga.
  • Newcastle United staat op dit moment 6e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • De thuisclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Borussia Dortmund komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Newcastle United uit Engeland. Borussia Dortmund komt uit Newcastle in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Borussia Dortmund neemt het in eigen huis op tegen Newcastle United. Dortmund kreeg afgelopen weekend een klap te verduren. Het verloor “der Klassiker” tegen aartsrivaal Bayern München met maar liefst 0-4. De Champions League wedstrijd tegen Newcastle is voor Dortmund dus het ideale moment om zich te revancheren voor eigen publiek. Newcastle draait daarentegen uitstekend. De laatste twee wedstrijden won Newcastle van Arsenal en Manchester United. Dortmund staat dus voor een zware opgave.

  Borussia Dortmund – Newcastle United op Ziggo Sport Voetbal

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-Newcastle United bij Ziggo Sport Voetbal:
  • dinsdag 7 november 2023
  • 18:45 uur, Borussia Dortmund -Newcastle United (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Kijk Borussia Dortmund – Newcastle United in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport Voetbal is het tweede kanaal van Ziggo Sport. Zoals de naam al verraadt, is er veel voetbal te zien op Ziggo Sport Voetbal. Ook de wedstrijden in de UEFA Champions League worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Deze week kijk je op Ziggo Sport Voetbal live naar de topwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United in de Champions League.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en Newcastle United is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Borussia Dortmund – Newcastle United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-Newcastle United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – Newcastle United kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Borussia Dortmund – Newcastle United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Borussia Dortmund – Newcastle United kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen Newcastle United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-Newcastle United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Borussia Dortmund – Newcastle United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – Newcastle United kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – Newcastle United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Borussia Dortmund – Newcastle United op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund – Newcastle United? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Borussia Dortmund – Newcastle United op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Borussia Dortmund vs Newcastle United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-Newcastle United:
  Wanneer is de Borussia Dortmund – Newcastle United livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – Newcastle United op tv?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – Newcastle United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund, Duitsland en Newcastle United (Newcastle), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – Newcastle United via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Newcastle United wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – Newcastle United kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – Newcastle United op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en Newcastle United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – Newcastle United kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – Newcastle United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -Newcastle United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *