Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv | vrijdag 2 september 2022

Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv | vrijdag 2 september 2022

  Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv kijken? Op vrijdag 2 september 2022 om 20:30 uur spelen Borussia Dortmund en Hoffenheim tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – Hoffenheim live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,365 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en Hoffenheim (Hoffenheim) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv.
  • Wanneer: vrijdag 2 september 2022.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Borussia Dortmund - Hoffenheim op tv

  Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv

  Wil je Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en Hoffenheim uit Hoffenheim wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – Hoffenheim op TV
  • 20:15 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : Borussia Dortmund – Hoffenheim LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-Hoffenheim op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim:
  • Borussia Dortmund staat op dit momentvijfde in de Bundesliga.
  • Hoffenheim staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitslannd
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Borussia Dortmund neemt het in eigen huis op tegen Hoffenheim. Het is een echte topwedstrijd in de Duitse Competitie. Beide clubs draaien vaak mee in de top van de Bundesliga en daardoor is het een interessante wedstrijd om op tv te kijken. Kan Dortmund met Donyell Malen in eigen huis een mooie wedstrijd op de mat leggen?

  Borussia Dortmund – Hoffenheim op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-Hoffenheim bij Viaplay:
  • 20:15 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, Borussia Dortmund -Hoffenheim LIVE
  • 22:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay zendt alle wedstrijden uit de Duitse competitie live uit. Je kijkt de wedstrijden uit de Bundesliga al sinds vorig seizoen live bij Viaplay. Daarnaast kun je bij Viaplay natuurlijk terecht voor de races van Max Verstappen in de Formule 1. Als kers op de taart kun je sinds dit seizoen ook alle wedstrijden uit de Engelse voetbalcompetitie (Premier League) live bij Viaplay kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitslannd).

  Borussia Dortmund – Hoffenheim bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-Hoffenheim op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – Hoffenheim kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – Hoffenheim bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim uit de Bundesliga (Duitslannd) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitslannd op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – Hoffenheim kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen Hoffenheim kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-Hoffenheim gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – Hoffenheim (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – Hoffenheim kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – Hoffenheim kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-Hoffenheim:
  Wanneer is Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim wordt gespeeld op vrijdag 2 september 2022.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – Hoffenheim op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – Hoffenheim live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en Hoffenheim (Hoffenheim) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – Hoffenheim uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Hoffenheim wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – Hoffenheim kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – Hoffenheim op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en Hoffenheim op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – Hoffenheim kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – Hoffenheim ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -Hoffenheim zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *