Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv | Champions League

Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv | Champions League

  Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv kijken? Op dinsdag 6 september 2022 om 18:45 uur spelen Borussia Dortmund en FC Copenhagen tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund (Duitsland) – FC Copenhagen (Denemarken) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,365 toeschouwers. In het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) en FC Copenhagen (Denemarken, Kopenhagen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv.
  • Wanneer: dinsdag 6 september 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  Borussia Dortmund - FC Copenhagen op tv

  Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv

  Wil je Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Duitsland en FC Copenhagen uit Denemarken wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Borussia Dortmund – FC Copenhagen op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Borussia Dortmund – FC Copenhagen
  • 18:45 uur : Borussia Dortmund – FC Copenhagen LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Borussia Dortmund – FC Copenhagen

  Over Borussia Dortmund-FC Copenhagen op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen:
  • Borussia Dortmund staat op dit momenttweede in de Bundesliga.
  • FC Copenhagen staat op dit moment zesde in de Superligaen.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • De thuisclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Borussia Dortmund komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is FC Copenhagen uit Denemarken. Borussia Dortmund komt uit Kopenhagen in Denemarken en speelt zijn competitiewedstrijden in de Superligaen.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Dortmund kent een goede start in de Duitse Bundesliga en wil dit voortzetten in de Champions League. Bovendien hebben ze vanaf 2016 geen Champions League meer gemist. Kopenhagen is ook een vaste club in Europa. Ze zijn dan wel niet altijd actief in de Champions League, maar het is altijd een gevaarlijke ploeg om rekening mee te houden

  Borussia Dortmund – FC Copenhagen op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-FC Copenhagen bij Ziggo Sport Voetbal:
  • dinsdag 6 september 2022
  • 18:45 uur, Borussia Dortmund -FC Copenhagen (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Borussia Dortmund – FC Copenhagen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-FC Copenhagen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – FC Copenhagen kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Borussia Dortmund – FC Copenhagen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Borussia Dortmund – FC Copenhagen kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen FC Copenhagen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-FC Copenhagen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Borussia Dortmund – FC Copenhagen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – FC Copenhagen kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – FC Copenhagen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund – FC Copenhagen? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Borussia Dortmund vs FC Copenhagen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-FC Copenhagen:
  Wanneer is Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen wordt gespeeld op dinsdag 6 september 2022.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – FC Copenhagen op tv?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – FC Copenhagen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund, Duitsland en FC Copenhagen (Kopenhagen), Denemarken wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – FC Copenhagen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en FC Copenhagen wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – FC Copenhagen kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – FC Copenhagen op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en FC Copenhagen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – FC Copenhagen kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – FC Copenhagen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -FC Copenhagen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *