Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv | Bundesliga

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op zaterdag 22 april 2023 om 18:30 uur spelen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,360 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: zaterdag 22 april 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt op tv

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 7e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,360 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt is een echte topper in de Bundesliga. Dortmund wil namelijk een gooi doen naar het kampioenschap. De achterstand op koploper Bayern München is slechts twee punten. Beide clubs speelden vorige week gelijk. Dortmund wil alles winnen om de druk op Bayern op te voeren. Eintracht Frankfurt is de laatste weken niet in vorm. De laatste vijf duels werd er niet gewonnen en dus kan dit een mooie overwinning voor Dortmund opleveren.

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Borussia Dortmund -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft in Nederland de uitzendrechten voor de Duitse Bundesliga. Op één van de kanalen van Viaplay kijk je de wedstrijden uit de Duitse competitie live. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile, YouFone, Online.nl en alle andere grote providers. Viaplay besteedt uitgebreid aandacht aan de Duitse voetbalcompetitie. Dit doen ze onder andere met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Zo blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Duitse voetbal.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse voetbalcompetitie is de Bundesliga. De Bundesliga is aangekomen bij speeldag 29 van de 34. Dit betekent dat er dus nog maar zes wedstrijden te gaan zijn. In de komende wedstrijden gaan dus de beslissingen vallen. Zowel bovenin als onderin de Bundesliga kan het nog alle kanten op. De strijd om het kampioenschap gaat tussen Bayern en Dortmund, maar ook Union Berlin en RB Leipzig hebben nog een kleine kans. Tenslotte is het ook onderin spannend. Het verschil tussen nummer 13 en nummer 18 is namelijk maar zeven punten. Dat betekent dus dat de wedstrijden in de Bundesliga op tv steeds spannender worden.

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op zaterdag 22 april 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *