Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – Chelsea Livestream | Champions League

Borussia Dortmund – Chelsea Livestream | Champions League

  Borussia Dortmund – Chelsea op tv kijken? Op woendag 15 februari 2023 om 21:00 uur spelen Borussia Dortmund en Chelsea tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund (Duitsland) – Chelsea (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,365 toeschouwers. In het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) en Chelsea (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Borussia Dortmund – Chelsea via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Borussia Dortmund – Chelsea op tv.
  • Wanneer: woendag 15 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Borussia Dortmund - Chelsea op tv

  Borussia Dortmund – Chelsea op tv

  Wil je Borussia Dortmund – Chelsea op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Duitsland en Chelsea uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Borussia Dortmund – Chelsea op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Borussia Dortmund – Chelsea
  • 21:00 uur : Borussia Dortmund – Chelsea LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Borussia Dortmund – Chelsea

  Over Borussia Dortmund-Chelsea Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment3e in de Bundesliga.
  • Chelsea staat op dit moment 9e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • De thuisclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Borussia Dortmund komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Chelsea uit Engeland. Borussia Dortmund komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Borussia Dortmund – Chelsea FC is één van die wedstrijden waar we natuurlijk op hopen in de achtste finale van de Champions League. Borussia Dortmund eindigde in de tweede poule achter Manchester City. Een prima prestatie dus. Bovendien won Dortmund in de poulefase uit bij Sevilla met maar liefst 4-1. Ook in de Bundesliga doet Dortmund, Of BVB, het prima. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen en Dortmund doet dus nog volop mee in de titelstrijd. Ook Chelsea doet het prima. De club won maar liefst vier van de zes poulewedstrijden en eindigde daardoor bovenaan in de poule. Hoewel Chelsea het in de competitie lastig heeft, zijn ze op Europees gebied dus heel goed bezig.

  Borussia Dortmund – Chelsea op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-Chelsea bij Ziggo Sport Voetbal:
  • woendag 15 februari 2023
  • 21:00 uur, Borussia Dortmund -Chelsea (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De uizendrechten van de Champions League zijn gekocht door Ziggo Sport. Alle wedstrijden in de UEFA Champions League kijk je op Ziggo Sport. Het is dé zender om alle wedstrijden in het “miljoenenbal” te kijken. Ziggo Sport heeft maar liefst zes kanalen waardoor je nooit een CL-wedstrijd hoeft te missen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport ook uitgebreid aandacht aan alles rondom de Champions League wedstrijden. Voor- en nabeschouwingen, interviews, analyses en het laatste Champions League nieuws volg je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Je vindt Ziggo Sport op kanalen 233 t/m 238 (KPN), kanaal 401 t/m 405 (Ziggo) en kanaal 160 t/m 165 bij T-Mobile.

  Champions League op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en Chelsea is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het hoogste Europese voetbaltoernooi. De Champions League wordt ook wel het “miljoenenbal” genoemd omdat er zoveel geld in te verdienen valt. De Champions League wordt wereldwijd door honderden miljoenen mensen gevolgd. Dit is natuurlijk niet voor niets. In de Champions League spelen de beste spelers ter wereld. Het toernooi is nu aangekomen bij de achste finale. Dit is, na de poulefase, de eerste knock-out ronde van het toernooi. Nu is het erop of eronder voor de clubs. Iedere club wil de Champions League winnen. De club die het sterkst is over twee wedstrijden gaat door naar de kwartfinales. De club die verliest speelt dit seizoen geen Europees voetbal meer.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Borussia Dortmund – Chelsea bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-Chelsea op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – Chelsea kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Borussia Dortmund – Chelsea bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Borussia Dortmund – Chelsea kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen Chelsea kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-Chelsea gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Borussia Dortmund – Chelsea (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – Chelsea kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – Chelsea kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Borussia Dortmund – Chelsea op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund – Chelsea? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Borussia Dortmund – Chelsea op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Borussia Dortmund vs Chelsea zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-Chelsea:
  Wanneer is de Borussia Dortmund – Chelsea livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea wordt gespeeld op woendag 15 februari 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – Chelsea op tv?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – Chelsea live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund, Duitsland en Chelsea (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – Chelsea via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Chelsea wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – Chelsea kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – Chelsea op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en Chelsea op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – Chelsea kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – Chelsea ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -Chelsea zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *