Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – Bayern München op tv | Bundesliga

Borussia Dortmund – Bayern München op tv | Bundesliga

  Borussia Dortmund – Bayern München op tv kijken? Op zaterdag 4 november 2023 om 18:30 uur spelen Borussia Dortmund en Bayern München tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 81,365 toeschouwers in het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Dortmund) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Borussia Dortmund – Bayern München op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 november 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij Odido (T-Mobile)
  Borussia Dortmund - Bayern München op tv

  Borussia Dortmund – Bayern München op tv

  Wil je Borussia Dortmund – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Borussia Dortmund – Bayern München op TV
  • 18:10 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Borussia Dortmund – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Borussia Dortmund-Bayern München op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München:
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Borussia – Bayern op tv is natuurlijk dé topwedstrijd in de Duitse competitie. De wedstrijd wordt ook wel “Der Klassiker” genoemd, net zoals we in Nederland “De Klassieker” tussen Ajax en Feyenoord kennen. Zo groot is die wedstrijd dus in Duitsland. De Duitse Klassieker wordt live op tv uitgezonden bij Viaplay. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden waarbij we onder andere Matthijs de Ligt, Mazraoui en natuurlijk Harry Kane in actie gaan zien bij Bayern. Bij Borussia Dortmund speelt Donyell Malen.

  Borussia Dortmund – Bayern München op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-Bayern München bij Viaplay:
  • 18:10 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Borussia Dortmund -Bayern München LIVE
  • 20:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Duitse Bundesliga is live te zien op Viaplay. Deze relatief nieuwe aanbieder van voetbalwedstrijden werkt net even iets anders dan een gewone zender. Het is namelijk een streamingsdienst. Dit betekent dat je net zoals bij Netflix kunt kiezen wat je wilt kijken. Daardoor kun je alle Bundesliga wedstrijden live bij Viaplay kijken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Borussia Dortmund en Bayern München is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste Duitse voetbalcompetitie. Bovendien staat dit weekend de topper tussen Borussia Dortmund en Bayern München op het programma. De twee topclubs strijden al jaren om het landskampioenschap en dat maakt deze wedstrijd natuurlijk extra speciaal. Het niveau is hoog en het spel gaat snel over en weer. Een goede reden dus om de Bundesliga live op tv te kijken.

  Borussia Dortmund – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – Bayern München kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Borussia Dortmund – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Borussia Dortmund – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream Borussia Dortmund – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Borussia Dortmund – Bayern München kijken

  De samenvatting van Borussia Dortmund – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-Bayern München:
  Wanneer is Borussia Dortmund – Bayern München op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023.

  Hoe laat is Borussia Dortmund – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Borussia Dortmund – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Borussia Dortmund (Dortmund) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Borussia Dortmund – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – Bayern München kijken?

  Je kijkt Borussia Dortmund – Bayern München op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik Borussia Dortmund – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Borussia Dortmund -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *