Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Borussia Dortmund – AC Milan op tv | Champions League

Borussia Dortmund – AC Milan op tv | Champions League

Borussia Dortmund – AC Milan op tv kijken? Op woensdag 4 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Borussia Dortmund en AC Milan tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: Signal Iduna Park. Wil je de wedstrijd Borussia Dortmund (Duitsland) – AC Milan (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sprt Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 81,365 toeschouwers. In het Signal Iduna Park nemen Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) en AC Milan (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Borussia Dortmund – AC Milan via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: Borussia Dortmund – AC Milan op tv.
 • Wanneer: woensdag 4 oktober 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sprt Docu.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
Borussia Dortmund - AC Milan op tv

Borussia Dortmund – AC Milan op tv

Wil je Borussia Dortmund – AC Milan op tv kijken? De wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Duitsland en AC Milan uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sprt Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sprt Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • Borussia Dortmund – AC Milan op TV
 • 20:00 uur: Voorbeschouwing Borussia Dortmund – AC Milan
 • 21:00 uur : Borussia Dortmund – AC Milan LIVE
 • 23:00 uur: Nabeschouwing Borussia Dortmund – AC Milan

Over Borussia Dortmund-AC Milan Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan:
 • Borussia Dortmund staat op dit moment4e in de Bundesliga.
 • AC Milan staat op dit moment 2e in de Serie A.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Borussia Dortmund: “Signal Iduna Park” (81,365 toeschouwers).
 • De thuisclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Borussia Dortmund komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
 • De uitclub is AC Milan uit Italië. Borussia Dortmund komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
Dortmund – AC Milan is natuurlijk één van die wedstrijden die de UEFA Champions League zo leuk maken. Twee topclubs die het tegen elkaar opnemen in de poulefase van de Champions League is natuurlijk altijd prachtig om te zien. Toch zijn beide clubs het Champions League seizoen 23/24 niet goed begonnen. AC Milan speelde in eigen huis met 0-0 gelijk tegen Newcastle. Voor Dortmund begon het nog slechter, zij verloren met 2-0 van PSG in Parijs. Nu willen beide clubs dus punten gaan pakken. Ook als neutrale kijker is Dortmund – Milan een leuke wedstrijd om live te kijken. Bij Dortmund staat Donyell Malen namelijk vaak in de spits. Bij AC Milan zien we Tijani Reijnders bij de selectie. De wedstrijd tussen BVB (Dortmund) en AC Milan heeft dus ook een Nederlands tintje. Dat maakt het altijd extra leuk om het duel live te kijken. Onze voorspelling van Dortmund – AC Milan: 2-1.

Borussia Dortmund – AC Milan op Ziggo Sprt Docu

De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sprt Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sprt Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Borussia Dortmund-AC Milan bij Ziggo Sprt Docu:
 • woensdag 4 oktober 2023
 • 21:00 uur, Borussia Dortmund -AC Milan (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sprt Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sprt Docu.
Kijk Borussia Dortmund – AC Milan in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sprt Docu: De rechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport en RTL 7. De Nederlandse clubs in de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Dit seizoen zijn Feyenoord en PSV beiden actief in de Champions League. Dit betekent dat de andere wedstrijden op één van de zes kanalen van Ziggo Sport worden uitgezonden. De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan kun je kijken op de zender Ziggo Sport Docu. Dit is de zesde zender van Ziggo Sport. Op het kanaal Ziggo Sport Docu zijn regelmatig live Champions League wedstrijden te zien. Net zoals vandaag het Champions League duel tussen Dortmund en AC Milaan.

Champions League op tv

De match tussen Borussia Dortmund en AC Milan is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sprt Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sprt Docu.

Borussia Dortmund – AC Milan bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Borussia Dortmund-AC Milan op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Borussia Dortmund – AC Milan kijk je op Ziggo Sprt Docu.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

Borussia Dortmund – AC Milan bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS Borussia Dortmund – AC Milan kijken

Wil je gratis naar Borussia Dortmund tegen AC Milan kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Borussia Dortmund-AC Milan gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan in de Champions League is te zien op Ziggo Sprt Docu.

Livestream Borussia Dortmund – AC Milan (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Borussia Dortmund – AC Milan kijken

De samenvatting van Borussia Dortmund – AC Milan kijken? Wil je de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sprt Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is Borussia Dortmund – AC Milan op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund – AC Milan? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sprt Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Borussia Dortmund – AC Milan op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast Borussia Dortmund vs AC Milan zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Borussia Dortmund-AC Milan:
Wanneer is de Borussia Dortmund – AC Milan livestream?

De Champions League wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan wordt gespeeld op woensdag 4 oktober 2023.

Hoe laat is Borussia Dortmund – AC Milan op tv?

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Borussia Dortmund – AC Milan live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen Borussia Dortmund uit Dortmund, Duitsland en AC Milan (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Borussia Dortmund – AC Milan via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen Borussia Dortmund en AC Milan wordt uitgezonden op Ziggo Sprt Docu.

Op welke zender kan ik Borussia Dortmund – AC Milan kijken?

Je kijkt Borussia Dortmund – AC Milan op Ziggo Sprt Docu.

Kan ik gratis naar Borussia Dortmund en AC Milan op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sprt Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Borussia Dortmund – AC Milan kunt kijken.

Kan ik Borussia Dortmund – AC Milan ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Borussia Dortmund -AC Milan zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *