Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bodo/Glimt – PSV Eindhoven Livestream | Europa League

Bodo/Glimt – PSV Eindhoven Livestream | Europa League

  Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv kijken? Op donderdag 3 november 2022 om 21:00 uur spelen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bodo/Glimt: Aspmyrastadion. Wil je de wedstrijd Bodo/Glimt (Noorwegen) – PSV Eindhoven (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 4,616 toeschouwers. In het Aspmyrastadion nemen Bodo/Glimt (Noorwegen, Bodo) en PSV Eindhoven (Nederland, Eindhoven) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Bodo/Glimt – PSV Eindhoven via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv.
  • Wanneer: donderdag 3 november 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Aspmyrastadion, het stadion van Bodo/Glimt.
  • Uitgezonden op: Veronica.
  Bodo/Glimt - PSV Eindhoven op tv

  Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv

  Wil je Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv kijken? De wedstrijd tussen Bodo/Glimt uit Noorwegen en PSV Eindhoven uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Bodo/Glimt – PSV Eindhoven
  • 21:00 uur : Bodo/Glimt – PSV Eindhoven LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Bodo/Glimt – PSV Eindhoven

  Over Bodo/Glimt-PSV Eindhoven Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven:
  • Bodo/Glimt staat op dit momenttweede in de Eliteserien.
  • PSV Eindhoven staat op dit moment tweede in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bodo/Glimt: “Aspmyrastadion” (4,616 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bodo/Glimt uit Noorwegen. Bodo/Glimt komt uit Bodo in Noorwegen en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eliteserien.
  • De uitclub is PSV Eindhoven uit Nederland. Bodo/Glimt komt uit Eindhoven in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSV gaat op bezoek in Noorwegen in deze speelronde van de Europa League. De Eindhovenaren staan op een keurige tweede plek in de poule, achter Arsenal. PSV is al zeker van overwintering in de Europa League en de eerste plek is buiten bereik. De ploeg uit Eindhoven kan daardoor wat experimenteren met de opstelling. Het belooft een interessante wedstrijd te worden.

  Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bodo/Glimt-PSV Eindhoven bij Veronica:
  • donderdag 3 november 2022
  • 21:00 uur, Bodo/Glimt -PSV Eindhoven (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.
  Voetbal bij Veronica: De Europa League kijk je live op Veronica. De Europa League wedstrijden worden live uitgezonden op Veronica. Natuurlijk is er veel aandacht voor de Nederlandse clubs in de Europa League. Daarnaast wordt er rondom de wedstrijden ook voor een avondvullend programma gezorgd. Zo is er een uitgebreide voorbeschouwing. Maar ook na de wedstrijd wordt de match uitgebreid nabesproken en geanalyseerd. Een goede reden dus om Veronica te kijken voor de Europa League.

  Europa League op tv

  De match tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Ook in de Europa League kom je veel Europese topclubs tegen. Bovendien komen de afvallers van de Champions League in de Europa League terecht. Ook dat maakt de Europa League interessant om op tv te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  Bodo/Glimt – PSV Eindhoven bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bodo/Glimt-PSV Eindhoven op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kijk je op Veronica.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bodo/Glimt – PSV Eindhoven bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kijken

  Wil je gratis naar Bodo/Glimt tegen PSV Eindhoven kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bodo/Glimt-PSV Eindhoven gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Bodo/Glimt – PSV Eindhoven (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kijken

  De samenvatting van Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Bodo/Glimt – PSV Eindhoven? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Bodo/Glimt vs PSV Eindhoven zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bodo/Glimt-PSV Eindhoven:
  Wanneer is de Bodo/Glimt – PSV Eindhoven livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven wordt gespeeld op donderdag 3 november 2022.

  Hoe laat is Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op tv?

  De wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bodo/Glimt – PSV Eindhoven live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bodo/Glimt uit Bodo, Noorwegen en PSV Eindhoven (Eindhoven), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bodo/Glimt – PSV Eindhoven via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bodo/Glimt en PSV Eindhoven wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kijken?

  Je kijkt Bodo/Glimt – PSV Eindhoven op Veronica.

  Kan ik gratis naar Bodo/Glimt en PSV Eindhoven op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bodo/Glimt – PSV Eindhoven kunt kijken.

  Kan ik Bodo/Glimt – PSV Eindhoven ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bodo/Glimt -PSV Eindhoven zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *