Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Besiktas J.K. – Giresunspor op tv | Süper Lig

Besiktas J.K. – Giresunspor op tv | Süper Lig

  Besiktas J.K. – Giresunspor op tv kijken? Op zondag 9 april 2023 om 19:30 uur spelen Besiktas J.K. en Giresunspor tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Besiktas J.K.: Vodafone Park. Wil je de wedstrijd Besiktas J.K. – Giresunspor live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 42,590 toeschouwers in het Vodafone Park nemen Besiktas J.K. (Istanboel) en Giresunspor (Giresun) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Besiktas J.K. – Giresunspor op tv.
  • Wanneer: zondag 9 april 2023.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Vodafone Park, het stadion van Besiktas J.K..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Besiktas J.K. - Giresunspor op tv

  Besiktas J.K. – Giresunspor op tv

  Wil je Besiktas J.K. – Giresunspor op tv kijken? De wedstrijd tussen Besiktas J.K. uit Istanboel en Giresunspor uit Giresun wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Besiktas J.K. – Giresunspor op TV
  • 19:15 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : Besiktas J.K. – Giresunspor LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Besiktas J.K.-Giresunspor op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor:
  • Besiktas J.K. staat op dit moment op plaats 3e in de Süper Lig.
  • Giresunspor staat op dit moment op plaats 16e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Besiktas J.K.: “Vodafone Park” (42,590 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 19:30 uur.

  Besiktas J.K. – Giresunspor op Ziggo Sport Racing

  De Süper Lig wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Besiktas J.K.-Giresunspor bij Ziggo Sport Racing:
  • 19:15 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, Besiktas J.K. -Giresunspor LIVE
  • 21:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: De Turkse competitie is live te zien op Ziggo Sport. Regelmatig wordt er op Ziggo Sport een wedstrijd uitgezonden uit de Super Lig. Ziggo Sport heeft zes kanalen waardoor ze af en toe ook aandacht kunnen hebben voor de voetbalcompetitie in Turkije. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan de topwedstrijden uit de Super Lig. Voor een topper in de Turkse competitie ben je bij Ziggo Sport dus aan het juiste adres.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Besiktas J.K. en Giresunspor is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De hoogste voetbalcompetitie van Turkije is de Süper Lig. In de Super Lig spelen veel clubs met een grote naamsbekendheid. Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray zijn natuurlijk drie van de bekendste clubs. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Turkse competitie met een grote staat van dienst. Steeds meer grote spelers komen in hun (nadagen) van hun carrière naar de Turkse competitie om daar nog één keer boven zichzelf uit te stijgen. Dit maakt de Super Lig extra de moeite waard om naar te kijken.

  Besiktas J.K. – Giresunspor bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Besiktas J.K.-Giresunspor op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Besiktas J.K. – Giresunspor kijk je op Ziggo Sport Racing.

  Besiktas J.K. – Giresunspor bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Besiktas J.K. – Giresunspor kijken

  Wil je gratis naar Besiktas J.K. tegen Giresunspor kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Besiktas J.K.-Giresunspor gratis te bekijken.

  Livestream Besiktas J.K. – Giresunspor (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Besiktas J.K. – Giresunspor kijken

  De samenvatting van Besiktas J.K. – Giresunspor kijken? Wil je de wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Besiktas J.K.-Giresunspor:
  Wanneer is Besiktas J.K. – Giresunspor op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor wordt gespeeld op zondag 9 april 2023.

  Hoe laat is Besiktas J.K. – Giresunspor op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Besiktas J.K. – Giresunspor live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Besiktas J.K. (Istanboel) en Giresunspor (Giresun) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Besiktas J.K. – Giresunspor uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Besiktas J.K. en Giresunspor wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik Besiktas J.K. – Giresunspor kijken?

  Je kijkt Besiktas J.K. – Giresunspor op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar Besiktas J.K. en Giresunspor op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Besiktas J.K. – Giresunspor kunt kijken.

  Kan ik Besiktas J.K. – Giresunspor ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Besiktas J.K. -Giresunspor zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *