Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Benfica – Liverpool op TV – GRATIS kijken – (Champions League 5 april 2022)

Benfica – Liverpool op TV – GRATIS kijken – (Champions League 5 april 2022)

  Benfica – Liverpool op TV kijken? Wij vertellen je op welke zender je Benfica – Liverpool op TV kunt kijken. Bovendien vertellen we je hoe je de wedstrijd GRATIS kunt kijken. De wedstrijd SL Benfica tegen Liverpool is een echte Europese topwedstrijd. Het zijn twee Europese topteams. Het is de heenwedstrijd in de UEFA Champions League. De return is op woensdag 13 april 2022, om 21:00 uur.

  • Dinsdag 5 april 2022
  • Benfica – Liverpool
  • 21:00 uur
  • Op TV: Ziggo Sport (Kanaal 14)
  Benfica Liverpool op TV

  Benfica – Liverpool op TV

  De wedstrijd Benfica – Liverpool wordt vanavond live op TV uitgezonden. Je kijkt de wedstrijd live bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De wedstrijd wordt niet op RTL 7 uitgezonden. Wel kun je daar terecht voor een uitgebreide samenvatting.

  • SL Benfica staat momenteel derde in de Portugese Liga Portugal Bwin.
  • Liverpool staat momenteel tweede in de Engelse Premier League.

  Programma Benfica – Liverpool

  Het programma voor Benfica – Liverpool:

  Benfica – Liverpool bij Ziggo Sport

  Wil je de wedstrijd kijken op Ziggo Sport? Ziggo-abonnees kijken gratis naar het open kanaal van Ziggo. Dit gratis Ziggo-kanaal vind je op kanaal 14. Heb je geen abonnement bij Ziggo?  Dan moet je in het bezit zijn van een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Dan kun jij ook genieten van de wedstrijd Benfica – Liverpool in de kwartfinale van de UEFA Champions League.  

  • 20:00 uur, UEFA Champions League Magazine
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing Benfica – Liverpool
  • 21:00 uur,  SL Benfica – Liverpool LIVE
  • Je vindt de zenders van Ziggo Sport op kanaal 14 (Ziggo) en kanaal 233 t/m 238 (KPN).

  Benfica – Liverpool bij RTL 7

  De wedstrijd tussen Benfica en Liverpool wordt niet uitgezonden op RTL 7. Daar kun je wel terecht voor de wedstrijd tussen Manchester City en Atletico Madrid. Wel kun je op RTL 7 een uitgebreide samenvatting kijken van Benfica – Liverpool.

  Programma RTL 7 (Benfica – Liverpool)

  • 19:55 uur, Voorbeschouwing Manchester City – Atletico Madrid
  • 21:00 uur, Benfica – Liverpool LIVE
  • 23:00 uur, Nabeschouwing Man City – Aletico
  • 23: 15 uur, Samenvatting Benfica – Liverpool (Champions League)

  GRATIS Benfica – Liverpool kijken

  Wil je de wedstrijd tussen Benfica en Liverpool gratis kijken? Je kunt de wedstrijd tussen het Portugese Benfica en het Engelse Liverpool gratis op TV kijken. Ziggo abonnees kijken sowieso gratis naar de wedstrijd. Zij kunnen terecht op kanaal 14. Klanten zonder Ziggo-abonnement kijken de wedstrijd dus niet gratis. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar Ziggo. Ook kun je ervoor kiezen om voor ongeveer 15 euro per maand Ziggo Sport Totaal aan te schaffen.

  Nederlanders bij Benfica – Liverpool

  Welke Nederlandse spelers komen vanavond in actie in de Champions League wedstrijd Benfica Liverpool? Vanavond komen in actie:

  • Benfica: Geen spelers
  • Liverpool: Virgil van Dijk

  Naast Virgil van Dijk zien we vanavond nog een oude bekende in actie. Jan Vertonghen speelt namelijk bij Benfica. De voormalig Ajaxcied wist in de vorige ronde zijn oude club Ajax nog uit te schakelen in het miljoenenbal.

  Terugwedstrijd Benfica – Liverpool

  De returns van de UEFA Champions League zijn op dinsdag 12 april en woensdag 13 april. Na de returns, of de terugwedstrijden, weten we welke ploegen doorgaan naar de halve finale in UEFA Champions League. Iedere club wil zover mogelijk komen in de Champions League. Allereerst natuurlijk vanwege de sportieve prestatie. Ten tweede ook om financiële redenen. De winnaar van de Champions League ontvangt namelijk 20 miljoen euro. Een plek in de halve finale levert 12,5 miljoen euro op.

  Champions League vandaag op TV

  De Champions League is het belangrijkste Europese clubtoernooi in het voetbal. Logisch dat jij dus geen wedstrijd wilt missen van de Champions League. Naast de Champions League wedstrijd zijn er nog meer Champions League wedstrijden vandaag op TV. Ook vind je daar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op TV.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *