Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Benfica – Club Brugge op tv | Champions League

Benfica – Club Brugge op tv | Champions League

  Benfica – Club Brugge op tv kijken? Op dinsdag 7 maart 2023 om 21:00 uur spelen Benfica en Club Brugge tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Benfica: Estádio da Luz. Wil je de wedstrijd Benfica (Portugal) – Club Brugge (België) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 65,000 toeschouwers. In het Estádio da Luz nemen Benfica (Portugal, Lissabon) en Club Brugge (België, Brugge) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Benfica – Club Brugge via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Benfica – Club Brugge op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estádio da Luz, het stadion van Benfica.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Benfica - Club Brugge op tv

  Benfica – Club Brugge op tv

  Wil je Benfica – Club Brugge op tv kijken? De wedstrijd tussen Benfica uit Portugal en Club Brugge uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Benfica – Club Brugge op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Benfica – Club Brugge
  • 21:00 uur : Benfica – Club Brugge LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Benfica – Club Brugge

  Over Benfica-Club Brugge Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge:
  • Benfica staat op dit momenteerste in de Primeira Liga.
  • Club Brugge staat op dit moment vierde in de Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Benfica: “Estádio da Luz” (65,000 toeschouwers).
  • De thuisclub is Benfica uit Portugal. Benfica komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • De uitclub is Club Brugge uit België. Benfica komt uit Brugge in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Benfica – Club Brugge op tv is een prachtige wedstrijd in de Champions League. Het is voor beide clubs een knappe prestatie dat ze in de achtste finales van de Champions League staan. Bovendien gaat één club dus sowieso de kwartfinales bereiken. Benfica heeft de beste papier. De eerste ontmoeting werd namelijk met 2-0 gewonnen door Benfica. Daardoor staat Club Brugge nu voor een moeilijke opgave. Bij Benfica zien we Neres (ex-Ajax) in actie. Bij Club Brugge zitten onder andere Bjorn Meijer (ex-Groningen) en Noa Lang bij de selectie. Club Brugge mist de laatste tijd vorm. Van de laatste vijf wedstrijden in de competitie werd er slechts één gewonnen. Benfica daarentegen won vijf van zijn laatste vijf wedstrijden in de competitie. Zij zijn dus de club in vorm. Bovendien hebben ze een 2-0 voorsprong én ook nog eens het thuisvoordeel. Het belooft dus een lastige wedstrijd voor Club Brugge te worden. Aan de andere kant: er zijn gekkere dingen gebeurt in het voetbal. Club Brugge heeft dus zomaar een kans om door te gaan.

  Benfica – Club Brugge op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Benfica-Club Brugge bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 7 maart 2023
  • 21:00 uur, Benfica -Club Brugge (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ook Ziggo Sport zendt verschillende Champions League wedstrijden uit. Dit betekent dat je de wedstrijden die niet op RTL 7 uitgezonden worden, op één van de kanalen van Ziggo Sport kunt zien. Ziggo Sport Totaal bestaat uit zes verschillende kanalen. Je kunt Ziggo Sport Totaal afsluiten bij alle grote providers zoals KPN, Ziggo, T-Mobile en nog veel meer. Bovendien krijg je daar naast de Champions League nog veel meer voetbal en andere sporten voor terug. Een goede reden dus om te kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Extra bonus: Ziggo abonnees kijken gratis naar Ziggo Sport Select.

  Champions League op tv

  De match tussen Benfica en Club Brugge is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het allermooiste voetbaltoernooi voor clubs ter wereld. De beste ploegen doen mee aan de Champions League. Daarnaast droomt iedere club, trainer en natuurlijk speler ervan om de Champions League te winnen. Het toernooi is inmiddels aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat iedere club nog maar drie rondes hoeft te overleven om in de Champions League finale te staan. De belangen worden dus steeds groter. Ook de clubs die nog in het toernooi zitten zijn steeds beter en sterker. Daardoor zijn de Champions League wedstrijden op tv zeker de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Benfica – Club Brugge bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Benfica-Club Brugge op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Benfica – Club Brugge kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Benfica – Club Brugge bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Benfica en Club Brugge uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Benfica – Club Brugge kijken

  Wil je gratis naar Benfica tegen Club Brugge kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Benfica-Club Brugge gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Benfica – Club Brugge (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Benfica en Club Brugge via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Benfica – Club Brugge kijken

  De samenvatting van Benfica – Club Brugge kijken? Wil je de wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Benfica – Club Brugge op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Benfica – Club Brugge? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Benfica – Club Brugge op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Benfica vs Club Brugge zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Benfica-Club Brugge:
  Wanneer is de Benfica – Club Brugge livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge wordt gespeeld op dinsdag 7 maart 2023.

  Hoe laat is Benfica – Club Brugge op tv?

  De wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Benfica – Club Brugge live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Benfica uit Lissabon, Portugal en Club Brugge (Brugge), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Benfica – Club Brugge via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Benfica en Club Brugge wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Benfica – Club Brugge kijken?

  Je kijkt Benfica – Club Brugge op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Benfica en Club Brugge op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Benfica – Club Brugge kunt kijken.

  Kan ik Benfica – Club Brugge ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Benfica -Club Brugge zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *