Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » België – Zweden op tv | maandag 16 oktober 2023

België – Zweden op tv | maandag 16 oktober 2023

  België – Zweden op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen België – Zweden live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. Op Ziggo Sport kijk je de wedstrijd in F van poule F van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen België en Zweden begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Koning Boudewijnstadion in Brussel. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Belgisch voetbalelftal.
  België - Zweden op tv
       

  België – Zweden op TV

  De wedstrijd België – Zweden in de EK kwalificatiestrijd in groep F wordt gespeeld op maandag 16 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:15 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:45 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • België – Zweden op TV
  • 20:15 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : België – Zweden LIVE
  • 22:45 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over België – Zweden

  Alles over België – Zweden:
  • België staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep F.
  • Zweden staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep F.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van België ook het stadion van Belgisch voetbalelftal.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen België en Zweden is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen België en Zweden is een wedstrijd in groepF.

  Over poule F

  Poule F bestaat uit België, Oostenrijk, Zweden, Azerbeidzjan en Estland. De Rode Duivels (België) zijn al zeker van kwalificatie voor het EK. Op de tweede plek staat Oostenrijk met 13 punten uit 6 wedstrijden. Derde staat Zweden met 6 punten uit 5 wedstrijden. Azerbeidzjan staat vierde met 4 punten uit vijf wedstrijden. Helemaal onderaan staat Estland met slechts één puntje uit zes duels. Het lijkt dus haast zeker dat België en Oostenrijk naar het EK gaan, maar Oostenrijk moet nog vrezen voor Zweden en Azerbeidzjan. Het belooft een spannende ontknoping de worden in poule F.   België:
  • België staat op dit moment 1e in groep F.
  • Op de FIFA world ranking for men staat België op de 5e plek.
  Zweden:
  • Zweden staat op dit moment 3e in groep F.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Zweden op de 23e plek.

  Voorspelling België – Zweden

  België – Zweden is een lastig te voorspellen duel. De Rode Duivels zijn namelijk al gekwalificeerd voor het EK 2024 en hoeven dus niet meer per sé te winnen. Dat geldt absoluut niet voor Zweden. Zij staan op dit moment derde in de poule en moeten dus zoveel mogelijk punten halen. Hoewel Zweden een wedstrijd minder gespeeld heeft, kijken ze namelijk al tegen een achterstand van 7 punten aan ten opzichte van nummer twee Oostenrijk. De Zweden zullen dus op en top gemotiveerd afreizen naar België. Toch denken wij dat België in het eigen Koning Boudewijn Stadion aan het langste eind gaat trekken. Wij voorspellen bij België – Zweden een 2-0 overwinning voor de Rode Duivels.

  België – Zweden bij Ziggo Sport

  België – Zweden kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

  België-Zweden livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen België en Zweden online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen België en Zweden te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams België-Zweden:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *