Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » België – Ijsland op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 10 juli 2022

België – Ijsland op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 10 juli 2022

  België – Ijsland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen België (v) – Ijsland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van België en Ijsland begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Manchester City Academy Stadium in Manchester. De scheidsrechter is Tess Olofsson (Zweden).

  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: België (v) – Ijsland (v)
  • Wanneer: zondag 10 juli 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Manchester City Academy Stadium in Manchester (7,000 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  België - Ijsland op TV

  België – Ijsland op TV

  De wedstrijd België – Ijsland in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op zondag 10 juli 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • België – Ijsland op TV
  • 17:46 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : België – Ijsland LIVE
  • 19:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over België – Ijsland bij Sporza

  De wedstrijd tussen de Red Flames van België tegen Ijsland op het EK 2022 wordt ook bij Sporza uitgezonden. De voorbeschouwing van België – Ijsland begint om 17:30 op Sporza. Het liveverslag is vanaf 18:00 uur.

   

  Alles over België – Ijsland:

  • België staat op dit moment 19e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Ijsland staat op dit moment 17e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Manchester City Academy Stadium in Manchester. Er kunnen in totaal 7,000 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Manchester City Academy Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd België-Ijsland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van België – Ijsland: 2-1.

  De wedstrijd België (Red Flames) – Ijsland is meteen een hele belangrijke in poule D van het EK 2022. Omdat de nummer één en twee doorgaan naar de kwartfinales, kan dit meteen als wel eens een beslissende wedstrijd worden. Frankrijk is op papier de favoriet om door te gaan als nummer 1 in de poule. De overige drie landen zijn enorm aan elkaar gewaagd. Het zijn namelijk de nummer 14, 17 en 19 op de FIFA wereldranglijst. Een belangrijke match voor de Red Flames en Ijsland dus.

  Poule D EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen België en Ijsland is een EK-wedstrijd in Poule D. In Poule D zitten:

  1. België
  2. Ijsland
  3. Frankrijk
  4. Italië

  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.

   

  België – Ijsland bij NPO 1 (Nederland 1)

  België – Ijsland kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  België – Ijsland bij Sporza

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. België en Ijsland zitten in Poule D tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Frankrijk en Italië. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd België vrouwen – Ijsland vrouwen kunt kijken:

  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app

  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting België – Ijsland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen België en Ijsland in Poule D van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van België – Ijsland online te staan. Dit zal ongeveer rond 19:55 uur zijn op zondag 10 juli 2022.

  België-Ijsland | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen België en Ijsland wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over België op het EK 2022:

  De vrouwen van België worden de Red Flames genoemd. Dit is vergelijkbaar met de vrouwen van Nederland, die de Oranje Leeuwinnen genoemd worden. De Red Flames hebben zich geplaatst voor dit EK door het maken van veel doelpunten. De absolute sterspeelster aan de kant van de vrouwen van België is Tessa Wullaert. Het is de beste speelster die België ooit gehad heeft. Ze is niet voor niets Belgisch topscorer allertijden. Volgend jaar is ze overigens in Nederland te bewonderen, bij Fortuna Sittard.

  Over Ijsland op het EK 2022:

  Sinds 2009 hebben de vrouwen van Ijsland zich voor ieder EK weten te kwalificeren. De beste prestatie was in 2013, toen haalden ze de kwartfinale. Voor het WK vrouwenvoetbal heeft Ijsland zich nog nooit gekwalificeerd. Dit jaar willen het Ijslandse vrouwenelftal laten zien wat ze waard zijn op het EK in Engeland. Aan de hand van sterspeelster Sara Björk Gunnarsdóttir is Ijsland één van de gevaarlijke outsiders.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen België en  Ijsland is een wedstrijd in Poule D. In totaal zijn er vier poules:

  De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *