Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München– Villareal op TV vandaag – Kijk GRATIS – 06-04-2022

Bayern München– Villareal op TV vandaag – Kijk GRATIS – 06-04-2022

Bayern München – Villareal op TV kijken? De wedstrijd Bayern MünchenVillareal is de tweede wedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League (CL). In de heenwedstrijd van de kwartfinale won Villareal met 1-0 van Bayern. Bayern heeft dus iets goed te maken. In de CL vanavond neemt het Duitse Bayern het op tegen het Spaanse Villareal. De wedstrijd wordt live uitgezonden op TV. Ook de voor- en nabeschouwing zijn op TV te zien. Na afloop van de wedstrijd is er ook een samenvatting van Bayern München – Villareal te bekijken.

 • Bayern München – Villareal live op tv
 • Kwartfinale UEFA Champions League (tweede wedstrijd)
 • Uitslag eerste wedstrijd: Villareal – Bayern München (1-0)
 • Datum: 12 april 2022
 • Aftrap: 21:00 uur
 • Op TV: Ziggo Sport (Kanaal 14)
Bayern München– Villareal op TV

Bayern München – Villareal op TV

De wedstrijd Bayern München – Villareal wordt vanavond live op TV uitgezonden. Het gaat om de kwartfinale van de UEFA Champions League. Het is de tweede wedstrijd van de kwartfinale tussen Bayern München en Villareal . De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport (kanaal 14). De wedstrijd wordt niet live op RTL 7 uitgezonden. Daar kun je vanavond terecht voor Real Madrid – Chelsea. Wel zal er een uitgebreide samenvatting van Bayern – Villareal worden uitgezonden.

Over Bayern – Villareal

Bayern is natuurlijk één van de grootste clubs van Europa. Het is niet voor niets dat de Duitsers de UEFA Champions League al 6x hebben gewonnen (samen met de Europa Cup 1). Twee jaar geleden won Bayern bovendien de Champions League ook nog. Villareal heeft daarentegen pas 5x mee gedaan aan de Champions League. Maar ze hebben afgelopen seizoen wel de Europa League gewonnen. Het is dus een club die zeker niet onderschat moet worden.

 • Bayern staat op dit moment eerste in de Duitse Bundesliga.
 • Villareal staat op dit moment zevende in de Spaanse La Liga.

Programma Bayern München – Villareal

Het programma voor Villareal – Bayern:

Bayern München– Villareal op Ziggo Sport

Wil je de wedstrijd kijken op Ziggo Sport? Ziggo-abonnees kijken gratis naar het open kanaal van Ziggo. Dit gratis Ziggo-kanaal vind je op kanaal 14. Heb je geen abonnement bij Ziggo?  Dan moet je in het bezit zijn van een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Dan kun jij ook genieten van de wedstrijd Bayern München – Villareal in de kwartfinale van de UEFA Champions League.  

 • 20:00 uur, UEFA Champions League hoogtepunten
 • 20:30 uur, Voorbeschouwing Bayern München – Villareal
 • 21:00 uur: Bayern München – Villareal LIVE
 • 22:50 uur: Nabeschouwing  Bayern – Villareal
 • Je vindt de zenders van Ziggo Sport op kanaal 14 (Ziggo) en kanaal 233 t/m 238 (KPN).

Bayern München– Villareal op RTL 7

De wedstrijd tussen Bayern München – Villareal wordt niet uitgezonden op RTL 7. Daar kun je wel terecht voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea. Na die wedstrijd zal er wel een uitgebreide samenvatting van Bayern München – Villareal te zien zijn op RTL 7.

Programma RTL 7 (Villareal – Bayern München)

 • 19:55 uur, Voorbeschouwing Real Madrid – Chelsea
 • 21:00 uur, Real Madrid – Chelsea LIVE
 • 23:00 uur, Nabeschouwing Chelsea – Real Madrid
 • 23: 15 uur, Samenvatting Bayern München – Villareal (Champions League)

Gratis Bayern München – Villareal op TV

Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en Villareal gratis kijken? De wedstrijd is alleen gratis te bekijken voor Ziggo-abonnees. Voor abonnees bij Ziggo is de wedstrijd te zien op kanaal 14. Heb jij geen Ziggo-abonnement? Dan kun je de wedstrijd helaas niet gratis kijken. Je kunt ervoor kiezen om over te stappen naar Ziggo. Ook kun je ervoor kiezen om voor ongeveer 15 euro per maand Ziggo Sport Totaal aan te schaffen.

Nederlanders bij Villareal – Bayern

Bij Villareal speelt de Nederlanders Arnaut Danjuma. Hij debuteerde in 2018 is het Nederlands Elftal onder Ronald Koeman. Bovendien maakt hij nu steeds vaker deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal. Bij Bayern spelen op dit moment geen Nederlanders. De enige Nederlanders, Joshua Zirkzee, is op dit moment verhuurd aan Anderlecht.

Champions League vandaag op TV

Wil je geen wedstrijd missen van de UEFA Champions League? Nu het toernooi richting het einde gaat wil je natuurlijk iedere CL-wedstrijd zien. Daarom kun je in ons voetbal vandaag overzicht precies zien welke wedstrijden er live op TV worden uitgezonden. Naast de CL-wedstrijden vind je daar bovendien ook wedstrijden uit andere competities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *