Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – SC Freiburg op tv | zondag 16 oktober 2022

Bayern München – SC Freiburg op tv | zondag 16 oktober 2022

  Bayern München – SC Freiburg op tv kijken? Op zondag 16 oktober 2022 om 19:30 uur spelen Bayern München en SC Freiburg tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München – SC Freiburg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 75,024 toeschouwers in het Allianz Arena nemen Bayern München (München) en SC Freiburg (Freiburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayern München – SC Freiburg op tv.
  • Wanneer: zondag 16 oktober 2022.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Bayern München - SC Freiburg op tv

  Bayern München – SC Freiburg op tv

  Wil je Bayern München – SC Freiburg op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit München en SC Freiburg uit Freiburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayern München – SC Freiburg op TV
  • 19:15 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : Bayern München – SC Freiburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayern München-SC Freiburg op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg:
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 3 in de Bundesliga.
  • SC Freiburg staat op dit moment op plaats 2 in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 19:30 uur.
  Bayern München neemt het in de Duitse Bundesliga op tegen Freiburg. De club van onder andere Mazraoui, Gravenberch en de Ligt staat derde in de Duitse competitie terwijl Freiburg op de tweede plek staat. Een echte topwedstrijd in de Bundesliga dus. Bij Freiburg staat de Nederlandse keeper Mark Flekken onder de lat. Bovendien zien we ex-FC Groningen en PSV speler Ritsu Doan in de selectie. De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern en Freiburg is dus zeker de moeite waard om live op tv te kijken.

  Bayern München – SC Freiburg op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-SC Freiburg bij Viaplay:
  • 19:15 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, Bayern München -SC Freiburg LIVE
  • 21:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayern München en SC Freiburg is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is één van de mooiste voetbalcompetities ter wereld. Natuurlijk kijk je naar de grote clubs als Bayern en Dortmund, maar ook de andere clubs zijn zeker de moeite waard. Bovendien kom je veel Nederlandse spelers tegen in de Bundesliga. Het tempo ligt hoog, er spelen veel sterspelers en er is altijd veel actie en spektakel.

  Bayern München – SC Freiburg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-SC Freiburg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – SC Freiburg kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayern München – SC Freiburg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayern München – SC Freiburg kijken

  Wil je gratis naar Bayern München tegen SC Freiburg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-SC Freiburg gratis te bekijken.

  Livestream Bayern München – SC Freiburg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayern München – SC Freiburg kijken

  De samenvatting van Bayern München – SC Freiburg kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-SC Freiburg:
  Wanneer is Bayern München – SC Freiburg op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg wordt gespeeld op zondag 16 oktober 2022.

  Hoe laat is Bayern München – SC Freiburg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayern München – SC Freiburg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayern München (München) en SC Freiburg (Freiburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayern München – SC Freiburg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayern München en SC Freiburg wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayern München – SC Freiburg kijken?

  Je kijkt Bayern München – SC Freiburg op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayern München en SC Freiburg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – SC Freiburg kunt kijken.

  Kan ik Bayern München – SC Freiburg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayern München -SC Freiburg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *