Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – Manchester United op tv | Champions League

Bayern München – Manchester United op tv | Champions League

Bayern München – Manchester United op tv kijken? Op woensdag 20 september 2023 om 21:00 uur spelen Bayern München en Manchester United tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München (Duitsland) – Manchester United (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,024 toeschouwers. In het Allianz Arena nemen Bayern München (Duitsland, München) en Manchester United (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Bayern München – Manchester United via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: Bayern München – Manchester United op tv.
 • Wanneer: woensdag 20 september 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
Bayern München - Manchester United op tv

Bayern München – Manchester United op tv

Wil je Bayern München – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit Duitsland en Manchester United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • Bayern München – Manchester United op TV
 • 19:55 uur: Voorbeschouwing Bayern München – Manchester United
 • 21:00 uur : Bayern München – Manchester United LIVE
 • 23:02 uur: Nabeschouwing Bayern München – Manchester United

Over Bayern München-Manchester United Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United:
 • Bayern München staat op dit moment2e in de Bundesliga.
 • Manchester United staat op dit moment 13e in de Premier League.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
 • De thuisclub is Bayern München uit Duitsland. Bayern München komt uit München in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
 • De uitclub is Manchester United uit Engeland. Bayern München komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
Bayern München neemt het in de eigen Allianz Arena op tegen Manchester United. Het is een wedstrijd die maar zo eens een Champions League finale zou kunnen zijn. Toch is het pas de poulefase van de Champions League. Bayern München heeft in de eigen competitie nog niet verloren. De club speelde alleen één keer gelijk en de rest van de wedstrijden werd gewonnen. Dat kan van Man United niet gezegd worden. Het gaat niet goed met de club uit Manchester, ondanks de vele grote aankopen die de club gedaan heeft. De stoel van de coach van Manchester United, Erik ten Hag, wankelt. Kan ten Hag in Europese wedstrijden wel laten zien dat United kan presteren? Bayern-Man United op tv belooft een mooie voetbalwedstrijd te worden die je zeker live wilt kijken.

Bayern München – Manchester United op Ziggo Sport Golf

De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-Manchester United bij Ziggo Sport Golf:
 • woensdag 20 september 2023
 • 21:00 uur, Bayern München -Manchester United (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
Voetbal bij Ziggo Sport Golf: De Champions League wedstrijden worden uitgezonden op RTL 7 en op Ziggo Sport. De wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Champions League (PSV en Feyenoord) worden uitgezonden op RTL 7. De andere wedstrijden zijn live te zien op één van de zes zenders van Ziggo Sport. Omdat er maar liefst twee Nederlandse clubs in de Champions League actief zijn, zullen er dus veel mooie wedstrijden op Ziggo Sport te zien zijn. Net als bij RTL 7 zie je ook bij Ziggo Sport een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Bovendien kun je op Ziggo Sport terecht voor de samenvattingen van de Champions League en haarscherpe analyses.

Champions League op tv

De match tussen Bayern München en Manchester United is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt gezien als de mooiste Europese voetbalcompetitie. Het is de hoogste competitie in het Europese voetbal. Omdat er zoveel geld te verdienen valt, wordt de competitie ook wel “het miljoenenbal” genoemd. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions zie je allemaal in de Champions League op tv. Het is niet voor niets dat miljoenen mensen kijken naar de mooiste Champions League wedstrijden op tv.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

Bayern München – Manchester United bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – Manchester United kijk je op Ziggo Sport Golf.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

Bayern München – Manchester United bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Manchester United uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS Bayern München – Manchester United kijken

Wil je gratis naar Bayern München tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-Manchester United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

Livestream Bayern München – Manchester United (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting Bayern München – Manchester United kijken

De samenvatting van Bayern München – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is Bayern München – Manchester United op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Bayern München – Manchester United? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayern München – Manchester United op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast Bayern München vs Manchester United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-Manchester United:
Wanneer is de Bayern München – Manchester United livestream?

De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United wordt gespeeld op woensdag 20 september 2023.

Hoe laat is Bayern München – Manchester United op tv?

De wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Bayern München – Manchester United live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen Bayern München uit München, Duitsland en Manchester United (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Bayern München – Manchester United via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

Op welke zender kan ik Bayern München – Manchester United kijken?

Je kijkt Bayern München – Manchester United op Ziggo Sport Golf.

Kan ik gratis naar Bayern München en Manchester United op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – Manchester United kunt kijken.

Kan ik Bayern München – Manchester United ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Bayern München -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *