Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv | Champions League

Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv | Champions League

  Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv kijken? Op dinsdag 4 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Bayern München en FC Viktoria Pilsen tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München (Duitsland) – FC Viktoria Pilsen (Tsjechië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,024 toeschouwers. In het Allianz Arena nemen Bayern München (Duitsland, München) en FC Viktoria Pilsen (Tsjechië, Pilsen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv.
  • Wanneer: dinsdag 4 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  Bayern München - FC Viktoria Pilsen op tv

  Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv

  Wil je Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit Duitsland en FC Viktoria Pilsen uit Tsjechië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bayern München – FC Viktoria Pilsen op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Bayern München – FC Viktoria Pilsen
  • 18:45 uur : Bayern München – FC Viktoria Pilsen LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Bayern München – FC Viktoria Pilsen

  Over Bayern München-FC Viktoria Pilsen op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen:
  • Bayern München staat op dit momentderde in de Bundesliga.
  • FC Viktoria Pilsen staat op dit moment eerste in de 1. Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bayern München uit Duitsland. Bayern München komt uit München in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is FC Viktoria Pilsen uit Tsjechië. Bayern München komt uit Pilsen in Tsjechië en speelt zijn competitiewedstrijden in de 1. Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Bayern München-Viktoria Pilsen op tv kijken? De Duitsers nemen het in de Champions League op tegen de koploper van de Tsjechische competitie. Gaat Bayern grote cijfers neerzetten?

  Bayern München – FC Viktoria Pilsen op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-FC Viktoria Pilsen bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 4 oktober 2022
  • 18:45 uur, Bayern München -FC Viktoria Pilsen (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport.

  Bayern München – FC Viktoria Pilsen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-FC Viktoria Pilsen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – FC Viktoria Pilsen kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bayern München – FC Viktoria Pilsen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bayern München – FC Viktoria Pilsen kijken

  Wil je gratis naar Bayern München tegen FC Viktoria Pilsen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-FC Viktoria Pilsen gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream Bayern München – FC Viktoria Pilsen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayern München – FC Viktoria Pilsen kijken

  De samenvatting van Bayern München – FC Viktoria Pilsen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Bayern München – FC Viktoria Pilsen? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Bayern München vs FC Viktoria Pilsen zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-FC Viktoria Pilsen:
  Wanneer is Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen wordt gespeeld op dinsdag 4 oktober 2022.

  Hoe laat is Bayern München – FC Viktoria Pilsen op tv?

  De wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayern München – FC Viktoria Pilsen live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bayern München uit München, Duitsland en FC Viktoria Pilsen (Pilsen), Tsjechië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayern München – FC Viktoria Pilsen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayern München en FC Viktoria Pilsen wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Bayern München – FC Viktoria Pilsen kijken?

  Je kijkt Bayern München – FC Viktoria Pilsen op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Bayern München en FC Viktoria Pilsen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – FC Viktoria Pilsen kunt kijken.

  Kan ik Bayern München – FC Viktoria Pilsen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayern München -FC Viktoria Pilsen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *