Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – FC Barcelona op tv | Champions League

Bayern München – FC Barcelona op tv | Champions League

  Bayern München – FC Barcelona op tv kijken? Op dinsdag 13 september 2022 om 21:00 uur spelen Bayern München en FC Barcelona tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München (Duitsland) – FC Barcelona (Spanje) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 75,024 toeschouwers. In het Allianz Arena nemen Bayern München (Duitsland, München) en FC Barcelona (Spanje, Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Bayern München – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: dinsdag 13 september 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
  Bayern München - FC Barcelona op tv

  Bayern München – FC Barcelona op tv

  Wil je Bayern München – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit Duitsland en FC Barcelona uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bayern München – FC Barcelona op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Bayern München – FC Barcelona
  • 21:00 uur : Bayern München – FC Barcelona LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Bayern München – FC Barcelona

  Over Bayern München-FC Barcelona op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona:
  • Bayern München staat op dit momentderde in de Bundesliga.
  • FC Barcelona staat op dit moment tweede in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bayern München uit Duitsland. Bayern München komt uit München in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is FC Barcelona uit Spanje. Bayern München komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Bayen -Barcelona is een wedstrijd die je ook in de finale van de Chamions League zou kunnen verwachten. In de competitie speelt Bayern dit seizoen vooral veel gelijk. In de Champions League waren de Duitsers daarentegen wel veel te sterk voor Inter. Barcelona, met onder andere Frenkie de Jong en Memphis Depay, lijkt eindelijk op de goede weg te zijn. Na een stroeve seizoensstart werden de laatste drie wedstrijden allemaal met 4 doelpunten verschil gewonnen. Barcelona lijkt dus favoriet.

  Bayern München – FC Barcelona op Ziggo Sport Golf

  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-FC Barcelona bij Ziggo Sport Golf:
  • dinsdag 13 september 2022
  • 21:00 uur, Bayern München -FC Barcelona (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
  Voetbal bij Ziggo Sport Golf: Op Ziggo Sport zie je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Bovendien bekijk je bij Ziggo Sport een uitgebreide voorbeschouwing. Ook is er na de wedstrijd een nabeschouwing te zien. Daarnaast worden de Champions League wedstrijden uitgebreid geanalyseerd door bekende (ex) voetballers zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en meer. Een avondje Champions League voetbal op tv kijken doe je dus bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Bayern München en FC Barcelona is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is natuurlijk de grootste en mooiste voetbalcompetitie voor clubs ter wereld. In de Champions League (CL) spelen alle grote clubs van Europa tegen elkaar om uiteindelijk te strijden om de “cup met de grote oren”. Elke speler en club droomt ervan om de CL te winnen. Namens Nederland doet dit seizoen alleen AFC Ajax mee aan de CL.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

  Bayern München – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport Golf.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bayern München – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bayern München – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Bayern München tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-FC Barcelona gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

  Livestream Bayern München – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayern München – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Bayern München – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bayern München – FC Barcelona op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Bayern München – FC Barcelona? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayern München – FC Barcelona op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Bayern München vs FC Barcelona zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-FC Barcelona:
  Wanneer is Bayern München – FC Barcelona op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona wordt gespeeld op dinsdag 13 september 2022.

  Hoe laat is Bayern München – FC Barcelona op tv?

  De wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayern München – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bayern München uit München, Duitsland en FC Barcelona (Barcelona), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayern München – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayern München en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

  Op welke zender kan ik Bayern München – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Bayern München – FC Barcelona op Ziggo Sport Golf.

  Kan ik gratis naar Bayern München en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Bayern München – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayern München -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *