Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv | zaterdag 27 augustus 2022

Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv | zaterdag 27 augustus 2022

  Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Op zaterdag 27 augustus 2022 om 18:30 uur spelen Bayern München en Borussia Mönchengladbach tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München – Borussia Mönchengladbach live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 75,024 toeschouwers in het Allianz Arena nemen Bayern München (München) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv.
  • Wanneer: zaterdag 27 augustus 2022.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Bayern München - Borussia Mönchengladbach op tv

  Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv

  Wil je Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit München en Borussia Mönchengladbach uit Mönchengladbach wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayern München – Borussia Mönchengladbach op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Bayern München – Borussia Mönchengladbach LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayern München-Borussia Mönchengladbach op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach:
  • Bayern München staat op dit momenteerste in de Bundesliga.
  • Borussia Mönchengladbach staat op dit moment tweede in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Bayen München vs Borussia Mönchengladbach is meteen een topwedstrijd in de Duitse Bundesliga. Het duel tussen de nummer één en twee van de Duitse competitie belooft een waar spektakel te worden. Bayern München is in eigen huis misschien wel de favoriet, maar ook Borussia Mönchengladbach wil graag meedoen om de titel dit seizoen. Het belooft een echte topwedstrijd te worden.

  Bayern München – Borussia Mönchengladbach op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-Borussia Mönchengladbach bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Bayern München -Borussia Mönchengladbach LIVE
  • 20:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je de Engelse Premier League helemaal live. Daarnaast kijk je ook naar de Duitse competitie, de Bundesliga. Verder is de Serie A (v) live te zien bij Viaplay. Je kent Viaplay misschien al wel van de Formule 1, maar nu gaan ze zich dus ook richten op het voetbal. Bovendien kun je bij Viaplay de wedstrijd van jouw keuze kijken. Met bovendien voor- en nabeschouwingen rondom de verschillende wedstrijden om jouw voetbaldag helemaal compleet te maken.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland).

  Bayern München – Borussia Mönchengladbach bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – Borussia Mönchengladbach kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayern München – Borussia Mönchengladbach bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayern München – Borussia Mönchengladbach kijken

  Wil je gratis naar Bayern München tegen Borussia Mönchengladbach kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-Borussia Mönchengladbach gratis te bekijken.

  Livestream Bayern München – Borussia Mönchengladbach (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayern München – Borussia Mönchengladbach kijken

  De samenvatting van Bayern München – Borussia Mönchengladbach kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-Borussia Mönchengladbach:
  Wanneer is Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld op zaterdag 27 augustus 2022.

  Hoe laat is Bayern München – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayern München – Borussia Mönchengladbach live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayern München (München) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayern München – Borussia Mönchengladbach uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Mönchengladbach wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayern München – Borussia Mönchengladbach kijken?

  Je kijkt Bayern München – Borussia Mönchengladbach op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayern München en Borussia Mönchengladbach op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – Borussia Mönchengladbach kunt kijken.

  Kan ik Bayern München – Borussia Mönchengladbach ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayern München -Borussia Mönchengladbach zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *