Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – Borussia Dortmund op tv | Bundesliga

Bayern München – Borussia Dortmund op tv | Bundesliga

  Bayern München – Borussia Dortmund op tv kijken? Op zaterdag 1 april 2023 om 18:30 uur spelen Bayern München en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: Allianz Arena. Wil je de wedstrijd Bayern München – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 75,024 toeschouwers in het Allianz Arena nemen Bayern München (München) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayern München – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: zaterdag 1 april 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Allianz Arena, het stadion van Bayern München.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Bayern München - Borussia Dortmund op tv

  Bayern München – Borussia Dortmund op tv

  Wil je Bayern München – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayern München uit München en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayern München – Borussia Dortmund op TV
  • 18:10 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Bayern München – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayern München-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund:
  • Bayern München staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayern München: “Allianz Arena” (75,024 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  Bayern München – Borussia Dortmund op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayern München-Borussia Dortmund bij Viaplay:
  • 18:10 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Bayern München -Borussia Dortmund LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga live op tv. Via de Viaplay app kun je iedere wedstrijd in de Duitse competitie live volgen. Op de App van Viaplay kies je simpelweg de wedstrijd die je wilt volgen. Zo kun je ook eenvoudig schakelen tussen de wedstrijden. De Duitse Bundesliga is een hele mooie competitie en dat is dan ook de reden dat Viaplay de tv-rechten gekocht heeft.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayern München en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is één van de mooiste competities ter wereld. Er spelen veel grote, bekende clubs in de Duitse Bundesliga. Bovendien zijn de wedstrijden in Duitsland ideaal om een keer te bezoeken. Zeker als je de Bundesliga op de voet volgt weet je dat de wedstrijden zeer interessant zijn. Als kers op de taart spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse competitie.

  Bayern München – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayern München-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayern München – Borussia Dortmund kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayern München – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayern München – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar Bayern München tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayern München-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream Bayern München – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayern München – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van Bayern München – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayern München-Borussia Dortmund:
  Wanneer is Bayern München – Borussia Dortmund op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund wordt gespeeld op zaterdag 1 april 2023.

  Hoe laat is Bayern München – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayern München – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayern München (München) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayern München – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayern München – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt Bayern München – Borussia Dortmund op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayern München en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayern München – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik Bayern München – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayern München -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *