Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayern München – Borussia Dortmund op TV (zaterdag 23 april 2022)

Bayern München – Borussia Dortmund op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Bayern München – Borussia Dortmund op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena, het stadion van Bayern München. De wedstrijd begint om 18:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Spanje)
  • Wie: Bayern München – Borussia Dortmund
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Allianz Arena (Stadion van Bayern München)
  • Op TV: Viaplay
  Bayern München - Borussia Dortmund op TV

  Bayern München – Borussia Dortmund op TV

  De wedstrijd Bayern München – Borussia Dortmund in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Bayern München – Borussia Dortmund op TV
  • 17:25 uur: Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Bayern München – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayern München – Borussia Dortmund

  Alles over Bayern München – Borussia Dortmund:
  • Bayern München staat op dit moment eerste in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment tweede in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayern München, Allianz Arena.
  • Competitie: Bundesliga, Spanje.

  Bayern München – Borussia Dortmund bij Viaplay

  Bayern München – Borussia Dortmund kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je niets missen van het Spaanse voetbal? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Bij Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden in de Primera Division live op tv. Ziggo Sport besteeds uitgebreid aandacht aan de Spaanse wedstrijden. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing, maar ook door vlijmscherpe analyses. De beste voetbalanalytici geven hun commentaar op de Spaanse wedstrijden. En als kers op de taart natuurlijk: het commentaar van Sierd de Vos.

  Bundesliga op TV

  De Spaanse La Liga (Primera Division) bestaat niet alleen maar uit Real Madrid en FC Barcelona. Ook clubs als Valencia, Atletico Madrid en Sevilla zijn geen kleine clubs. Daardoor zijn de wedstrijden in de Spaanse competitie vaak heel mooi om te kijken. Niet alleen omdat je grote sterren in actie ziet, maar ook omdat er veel Nederlanders spelen. Wat dacht je van Frenkie de Jong en Memphis Depay? Een extra reden om de Spaanse La Liga te kijken dus.

  Bayern München – Borussia Dortmund GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Bayern München – Borussia Dortmund kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *