Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv | Europa League

Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv | Europa League

  Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv kijken? Op donderdag 13 april 2023 om 21:00 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: Bay Arena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen (Duitsland) – Union St. Gilloise (België) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,210 toeschouwers. In het Bay Arena nemen Bayer 04 Leverkusen (Duitsland, Leverkusen) en Union St. Gilloise (België, Sint-Gillis) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv.
  • Wanneer: donderdag 13 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Bay Arena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: ESPN 4.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Bayer 04 Leverkusen - Union St. Gilloise op tv

  Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland en Union St. Gilloise uit België wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 4 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise
  • 21:00 uur : Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise

  Over Bayer 04 Leverkusen-Union St. Gilloise Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit momentzesde in de Bundesliga.
  • Union St. Gilloise staat op dit moment tweede in de Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “Bay Arena” (30,210 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland. Bayer 04 Leverkusen komt uit Leverkusen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Union St. Gilloise uit België. Bayer 04 Leverkusen komt uit Sint-Gillis in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Pro League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Bayer Leverkusen – Union Sint-Gillis op tv belooft een leuke wedstrijd te worden. Bayer Leverkusen verkeert in hele goede vorm. De laatste vijf wedstrijden in de Bundesliga werden allemaal gewonnen. Ook werd Bayern München verslagen. Hetzelfde kan gezegd worden van Union St. Gillis. Hoewel de afgelopen wedstrijd in een gelijkspel eindigde, werden de vier matches daarvoor allemaal gewonnen. Een extra reden om de Europa League wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Sint-Gillis te kijken is het aantal bekende spelers. Bij Union zien we Bart Nieuwkoop en El Azzouzi in de selectie. Ook bij Bayer Leverkusen spelen een aantal bekende spelers. Mitchell Bakker, Fosu-Mensah, Sinkgraven én Jeremie Frimpong spelen bij Leverkusen. Bayer Leverkusen-Union Sint-Gillis op tv is dus echt een wedstrijd om naar uit te kijken.

  Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op ESPN 4

  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-Union St. Gilloise bij ESPN 4:
  • donderdag 13 april 2023
  • 21:00 uur, Bayer 04 Leverkusen -Union St. Gilloise (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 4. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 4.
  Voetbal bij ESPN 4: De UEFA Europa League op tv kijken? De wedstrijden in de Europa League worden live uitgezonden op ESPN en Veronica. Op Veronica zijn vaak de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Europa League te zien. Alleen Feyenoord zit nog in de Europa League. Als er geen Nederlandse club in de Europa League dit, dan zendt Veronica de belangrijkste wedstrijd uit. Daarnaast zijn alle wedstrijden ook te zien op ESPN. Wil je dus geen moment missen van de Europa League, dan kun je bij ESPN terecht. Op beide zenders kijk je bovendien naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing.

  Europa League op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is aangekomen bij de kwartfinales. Dit betekent dat er nog maar twee rondes zijn voordat de UEFA Europa League finale gespeeld gaat worden. Het toernooi gaat richting het einde en het wordt dus steeds spannender. Dit is ook terug te zien bij de wedstrijden. Steeds meer grote clubs blijven over en de wedstrijden worden steeds meer beladen. Iedere club wil natuurlijk de Europa League finale halen. De wedstrijden van deze week zijn de heenwedstrijden in de kwartfinale. Volgende week zijn de returns. Namens Nederland zit Feyenoord nog in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 4. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 4.

  Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-Union St. Gilloise op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kijk je op ESPN 4.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen Union St. Gilloise kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-Union St. Gilloise gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise in de Europa League is te zien op ESPN 4.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 4. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Bayer 04 Leverkusen vs Union St. Gilloise zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-Union St. Gilloise:
  Wanneer is de Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise wordt gespeeld op donderdag 13 april 2023.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op tv?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen, Duitsland en Union St. Gilloise (Sint-Gillis), België wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en Union St. Gilloise op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – Union St. Gilloise ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -Union St. Gilloise zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *