Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv | Bundesliga

Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv | Bundesliga

  Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv kijken? Op zaterdag 20 augustus 2024 om 15:30 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: BayArena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,210 toeschouwers in het BayArena nemen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en TSG 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv.
  • Wanneer: zaterdag 20 augustus 2024.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Bayer 04 Leverkusen - TSG 1899 Hoffenheim op tv

  Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim uit Hoffenheim wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op TV
  • 15:20 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayer 04 Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit momenttwaalfde in de Bundesliga.
  • TSG 1899 Hoffenheim staat op dit moment achtste in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “BayArena” (30,210 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.

  Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim bij Viaplay:
  • 15:20 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Bayer 04 Leverkusen -TSG 1899 Hoffenheim LIVE
  • 17:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland).

  Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen TSG 1899 Hoffenheim kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim gratis te bekijken.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim:
  Wanneer is Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim wordt gespeeld op zaterdag 20 augustus 2024.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en TSG 1899 Hoffenheim (Hoffenheim) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en TSG 1899 Hoffenheim op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – TSG 1899 Hoffenheim ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -TSG 1899 Hoffenheim zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *