Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg op TV (zaterdag 14 mei 2022)

Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en SC Freiburg live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen. De wedstrijd begint om 15:30.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 15:30.
  • Waar: BayArena (Stadion van Bayer 04 Leverkusen)
  • Op TV: Viaplay
  Bayer 04 Leverkusen - SC Freiburg op TV

  Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg op TV

  De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 15:30. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg op TV
  • 15:20: Voorbeschouwing
  • 15:30 : Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg

  Alles over Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit moment derde in de Bundesliga.
  • SC Freiburg staat op dit moment vijfde in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen, BayArena.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg bij Viaplay

  Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Bundesliga op TV

  Met nog slechts één wedstrijd te gaan is het reuze spannend in de Duitse Bundesliga. Ondanks dat Bayern München het kampioenschap al binnen heeft, staat er nog genoeg op het spel. Zo moet er nog besloten worden welke teams Europees voetbal gaan spelen. Bovendien is ook de strijd om degradatie nog niet helemaal beslist. De Duitse Bundesliga staat daarnaast ook garant voor aanvallend voetbal in een waanzinnig hoog tempo. De Duitse Bundesliga op tv kijken? Vandaag is daar dus een uitstekende dag voor!

  Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen-SC Freiburg kijken? Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – SC Freiburg van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Bundesliga zijn te zien bij Viaplay. In de samenvatting van Bayer 04 Leverkusen tegen SC Freiburg zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *