Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv | Champions League

Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv | Champions League

  Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv kijken? Op woensdag 12 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en Porto tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: BayArena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen (Duitsland) – Porto (Portugal) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 30,210 toeschouwers. In het BayArena nemen Bayer 04 Leverkusen (Duitsland, Leverkusen) en Porto (Portugal, Porto) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv.
  • Wanneer: woensdag 12 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  Bayer 04 Leverkusen - Porto op tv

  Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland en Porto uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Bayer 04 Leverkusen – Porto op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Bayer 04 Leverkusen – Porto
  • 21:00 uur : Bayer 04 Leverkusen – Porto LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Bayer 04 Leverkusen – Porto

  Over Bayer 04 Leverkusen-Porto op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit momentvijftiende in de Bundesliga.
  • Porto staat op dit moment tweede in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “BayArena” (30,210 toeschouwers).
  • De thuisclub is Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland. Bayer 04 Leverkusen komt uit Leverkusen in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Porto uit Portugal. Bayer 04 Leverkusen komt uit Porto in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Bayer Leverkusen krijgt FC Porto op bezoek. Beide clubs hebben drie punten uit drie wedstrijden en willen nu dus winnen om een goede uitgangspositie in de Champions League poule te houden. Het is een match tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Bij Leverkusen zien we veel Nederlanders in actie. Daley Sinkgraven, Mitchell Bakker en Fosu-Mensah komen in actie.

  Bayer 04 Leverkusen – Porto op Ziggo Sport Tennis

  De Champions League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-Porto bij Ziggo Sport Tennis:
  • woensdag 12 oktober 2022
  • 21:00 uur, Bayer 04 Leverkusen -Porto (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: De UEFA Champions League kijk je live op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport Totaal maar liefst 6 kanalen heeft, hoef je geen wedstrijd uit de mooiste Europese voetbalcompetitie te missen. Natuurlijk is er speciale aandacht voor de topwedstrijden en Ajax in de Champions League. Bovendien zie je rondom de wedstrijden een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarnaast zie je de samenvattingen en hoogtepunten van de Champions League wedstrijden bij Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Bayer 04 Leverkusen – Porto bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-Porto op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Porto kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Bayer 04 Leverkusen – Porto bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – Porto kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen Porto kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-Porto gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – Porto (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – Porto kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – Porto kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen – Porto? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Bayer 04 Leverkusen vs Porto zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-Porto:
  Wanneer is Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto wordt gespeeld op woensdag 12 oktober 2022.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – Porto op tv?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – Porto live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen, Duitsland en Porto (Porto), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – Porto uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Porto wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – Porto kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – Porto op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en Porto op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – Porto kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – Porto ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -Porto zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *