Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund

Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund

  Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 17:30 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: BayArena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,210 toeschouwers in het BayArena nemen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en Borussia Dortmund (Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Bayer 04 Leverkusen - Borussia Dortmund op tv

  Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen en Borussia Dortmund uit Dortmund wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit moment op plaats 8e in de Bundesliga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “BayArena” (30,210 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Dortmund heeft deze week een hele lastige uitwedstrijd op het programma staan. Borussia Dortmund moet namelijk op bezoek bij Bayer Leverkusen. Het is een wedstrijd tussen de nummer vijf en acht uit de Duitse Bundesliga. Bij Dortmund zien we natuurlijk Donyell Malen in actie. Bij Bayer Leverkusen is een Nederlandse enclave neergestreken. Daley Sinkgraven, Mitchel Bakker, Jeremie Frimpong en Timothy Tofu-Mensah spelen allemaal bij Bayer 04 Leverkusen. Een extra reden dus om de wedstrijd live op tv te kijken. Het belooft namelijk echt een ware topwedstrijd in de Duitse competitie te worden.

  Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Bayer 04 Leverkusen -Borussia Dortmund LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Op Viaplay kijk je alle wedstrijden uit de Bundesliga live. De wedstrijden in de Duitse competitie komen ruimschoots aan bod bij Viaplay. Ook de tweede divisie van Duitsland wordt uitgezonden op Viaplay. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan voor- en nabeschouwingen. Daarnaast vind je bij Viaplay ook het programma Bundesliga Special. Daarin is nóg meer aandacht voor de Duitse voetbalcompetitie. Je kijkt daarin onder andere naar samenvattingen, hoogtepunten en het laatste nieuws uit de Bundesliga.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Het is één van de mooiste competities ter wereld om te volgen. Het voetbal is van hoog niveau en kenmerkt zich door veel strijd en passie. Bovendien ligt het baltempo altijd heel hoog. Er zijn maar weinig saaie wedstrijden in de Bundesliga en dat maakt het natuurlijk extra leuk om op tv te kijken. Ook spelen er veel Nederlanders in de Duitse competitie. Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Jeremie Frimpong, Donyell Malen en Daley Blind zijn maar een kleine greep uit de vele Nederlandse spelers in de Bundesliga. Redenen genoeg dus om de Bundesliga live op tv te kijken.

  Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund gratis te bekijken.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund:
  Wanneer is Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en Borussia Dortmund (Dortmund) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *