Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv | Bundesliga

Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv | Bundesliga

  Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv kijken? Op zondag 19 maart 2023 om 17:30 uur spelen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: BayArena. Wil je de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Bayern München live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,210 toeschouwers in het BayArena nemen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en Bayern München (München) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv.
  • Wanneer: zondag 19 maart 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: BayArena, het stadion van Bayer 04 Leverkusen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Bayer 04 Leverkusen - Bayern München op tv

  Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv

  Wil je Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen uit Leverkusen en Bayern München uit München wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Bayer 04 Leverkusen – Bayern München LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Bayer 04 Leverkusen-Bayern München op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München:
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit moment op plaats negende in de Bundesliga.
  • Bayern München staat op dit moment op plaats eerste in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Bayer 04 Leverkusen: “BayArena” (30,210 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 17:30 uur.

  Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Bayer 04 Leverkusen-Bayern München bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Bayer 04 Leverkusen -Bayern München LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Bundesliga wedstrijden zijn live te zien op Viaplay. Via je tv kun je de wedstrijden kijken als je een abonnement op Viaplay hebt. Deze kun je afsluiten bij alle grote providers. Bijvoorbeeld bij KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere bekende providers is het mogelijk om een abonnement op Viaplay te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Dan kun je de Bundesliga wedstrijden streamen.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Er spelen veel bekende, grote clubs in de Duitse competitie. Bayern München en Borussia Dortmund zijn misschien wel de bekende clubs in de Bundesliga, maar er zijn veel meer interessante teams. Ook zijn er natuurlijk veel Nederlandse voetballiefhebbers die af en toe een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken. Sommige wedstrijden zijn namelijk vlak over de grens met Duitsland en dus ideaal om een keer te bezoeken. Tenslotte spelen er ook veel Nederlandse spelers in de Duitse Bundesliga. Dit geeft de wedstrijden natuurlijk net even iets extra’s om live op tv te kijken.

  Bayer 04 Leverkusen – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Bayer 04 Leverkusen-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Bayer 04 Leverkusen – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar Bayer 04 Leverkusen tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Bayer 04 Leverkusen-Bayern München gratis te bekijken.

  Livestream Bayer 04 Leverkusen – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kijken

  De samenvatting van Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Bayer 04 Leverkusen-Bayern München:
  Wanneer is Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023.

  Hoe laat is Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Bayer 04 Leverkusen – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen (Leverkusen) en Bayern München (München) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Bayer 04 Leverkusen – Bayern München uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Bayer 04 Leverkusen en Bayern München wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kijken?

  Je kijkt Bayer 04 Leverkusen – Bayern München op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Bayer 04 Leverkusen en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Bayer 04 Leverkusen – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik Bayer 04 Leverkusen – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Bayer 04 Leverkusen -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *